reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze kroki

reklama
concita, dzięki za info o deichmanie :-) jakoś by mi do głowy nie przyszło że tam taki wybór i to jeszcze takie ładne te butki :-)

My podobnie jak u kromy, nie mamy bucików bo Patryk sam nie chodzi, a my go za rączki nie prowadzamy. Śmiga tyle co przy meblach w domu, ale to jeszcze nie to ;-) Jak coś to już wiem że zawitam do deichmana :tak:

kania
, śliczne te buciki :biggrin2:

concita ja też szukałam butki firmy elefanten bo słyszałam dobre opinie o nich ale niestety u nas w deichmanie kilka par tylko od rozmiaru 22:///

kania
ja kupiłam właśnie takie same:))

To prawda Elefanten mają bardzo dobre opinie :) I są w takim logicznym przedziale cenowym :) Wykonanie świetne, stópki się nie pocą, są fajne oddychające :) Póki co żadnych wad nie wykryłam.

Co do numeracji ika to u mnie od 18 rozmiaru spokojnie szło coś znaleźć, rozmiarówka dość przypadkowa i poprzebierana, chyba z żadnego nie było pełnej rozmiarówki, ale mi się akurat trafiło :) Chciałam granatowe, na jeden rzep, ale rozmiaru nie było, były tylko mniejsze, ale w sumie na 2 rzepy lepiej bo łatwiej dopasować do stópki :)

reklama
No,wiadomo,ze trzeba przymierzyć,bo z ta numeracją to różnie bywa- ale chyba 19 by mi odpowiadał- też "na styk " bym nie chciała kupować.A jeszcze - pisałaś,w jakim sklepie je dostałaś?

Do góry