reklama
ELWIRKA 25
Mamuśka
u nas to są tylko buty do wózka bo Oli nie chodzi nr 20
makuc
Fanka BB :)
u nas już powoli coś w temacie chodzenia się rusza. Młłoda dzisiaj na placu zabaw jak by nigdy nic puściła się drabinki i tak sobie stała i stała i dopiero jak kroka dała, żeby się przesunąc to się zorientowała, że "cos jest nie tak' i był delikatny siad na dupkę męczy mnie tylko to kupno bucików, bo takie do wózka wprawdzie mamy ale na stawianie pierwszych kroków to one się nie nadają raczej
Kania78
...
Natolin super że Piotruś już śmiga ;-) moja co prawda też nie jest na tyle stabilna ale radzi sobie więc Piotruś na pewno też sobie świetnie radzić będzie.
Makuc super, że Alutka pierwszy kroczek postawiła, wierzę że obawiasz się tegpo chodzenia, ja też się boję ale jak ją widzę taką samodzielną to tak się cieszę, łzy ze wzruszenia mi się kręcą w oku :-)
Roxannka Twój Patryk jeszcze chwila i też się sam będzie wypuszczał, najpierw od jednego mebelka do drugiego, potem przy ścianie a potem już sam :-)
Makuc super, że Alutka pierwszy kroczek postawiła, wierzę że obawiasz się tegpo chodzenia, ja też się boję ale jak ją widzę taką samodzielną to tak się cieszę, łzy ze wzruszenia mi się kręcą w oku :-)
Roxannka Twój Patryk jeszcze chwila i też się sam będzie wypuszczał, najpierw od jednego mebelka do drugiego, potem przy ścianie a potem już sam :-)
mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
makuc , nat, kania widzę że Wadze dzieciaczki robią postępy wielkie ))
U nas odkąd Łuki zrobił swoje dwa pierwsze kroki 2 września to jest cisza w tym temacie, ale powiem Wam tak po cichu że nawet się cieszę bo ja się trochę też obawiam tego jak to będzie jak zacznie chodzić. Ciągle się boję że się poobija cały.
Teraz już przy raczkowaniu robi istną demolkę a co będzie potem?!
My mamy na razie dwie pary takich butów do wózka, w nich nawet może śmiało stawiać pierwsze kroki i też ciągle poszukuję butów na zimę.
U nas odkąd Łuki zrobił swoje dwa pierwsze kroki 2 września to jest cisza w tym temacie, ale powiem Wam tak po cichu że nawet się cieszę bo ja się trochę też obawiam tego jak to będzie jak zacznie chodzić. Ciągle się boję że się poobija cały.
Teraz już przy raczkowaniu robi istną demolkę a co będzie potem?!
My mamy na razie dwie pary takich butów do wózka, w nich nawet może śmiało stawiać pierwsze kroki i też ciągle poszukuję butów na zimę.
reklama
Podziel się: