reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze kłopoty z naszymi maluszkami

U nas skorka sliczna,nie ma zadnego sladu uczulenia w tej chwili.Stosuje tez emoilium,adventanu juz nie,plus dieta,choc nie do konca - daje malej banany i doprawiam ziolami.

Ale co mnie martwi,zakladam,ze to od zabka,bo wydaje mi sie,ze nastepny w natarciu,prawie nie spala dzisiaj w nocy i plakala duuuzo.Hania dzis miala rozwolnienie i ma znowu mocno odparzona pupe. I mam nadzieje,ze to nie kolejna jelitowka.

Kajenka - -moze z tymi barwnikiami,chodzi o jakies glaretki?????Ale Hani i tak tego nie daje/dawalam,bo nie lubi.

reklama
Katka barwniki sa np. w napojach, lizakach, cukierkach typu landrynki, kislu itd. Musisz zaczac czytac etykietki...;-)

Oby to byl zabek:blink:

Wpadłam tylko na chwilkę, żeby Wam powiedzieć, że wczoraj Hania dostała drgawek i wysokiej goraczki i Katka trafiła z nią do szpiatala. Dzis pisałam do niej ale nie wiem co jest bo nie odpisała.
Katuś 3maj się!!!!

Mogłam się wstrzymac z tym wcześniejszym postem... właśnie Katka napisała, że w szpitalu co najmniej do poniedziałku, bo Hania goraczkuje i wymiotuje. To reakcja po szczepieniu i anginie:-(. Jeśli temp. spadnie to wrócą do domku.

Hania, ile to maleństwo sie wycierpi, a Katka razem z nią :( a moja Marysia tez ma chyba jelitówkę, bo lekarz nie za bardzo wie :/ wysoka gorączka od poniedziałku nawet do 40,3 st. a od wtorku wymioty, własnie we wtorek byłam u lekarza, to nic nie przepisał, tylko kazał zbijac goraczke i obserwować, do czwartku jeszcze doszła biegunka, i w czwartek przepisała nam Bactrim. marysia schudła w oczach i wagowo tez, bo juz było co dzwigac, ale nie ma sie co dziwic, od poniedziałku nie je nic oprócz piersi i paru chrupek dziennie. pozdrawiam

Ojej, biedna Hanusia, Katka trzymaj się!!
Mój Wiktorek 2 tygodnie temu też zmagał się z grypą żołądkową:-( Najpierw biegunka, więc dietka czyli ryż z jabłkami, marchwianka których nie chciał jeść, pił tylko Hipp Ors 200, zażywał Enterol, no i białe pieczywo. Po dwóch dniach podałam mu delikatne danie ze słoiczka z ryżem, ale niestety zwymiotował:-( Więc ponownie dieta, dołożyłam mu Orsalit, i uff mamy to za sobą wreszcie :-)
Życzymy wszystkim zdrówka, wstrętne choróbska precz, poszły sio!!!!:wściekła/y:

reklama
Biedna Hania...Elisabeth pozdrow Katke,trzymamy tu za malutka kciuki :-(
Duzo zdrowka dla Marysi i apetytu zyczymy...Dobrze Agazet,ze jeszcze karmisz:tak:
Ach,te maluszki...ile sie nacierpia..

Do góry