reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze kłopoty z naszymi maluszkami

A tak sie bała Katka szczepic Hanie...miała przeczucia,ze cos bedzie nie tak :-(
ech,nie ma to jednak jak matczyna intuicja:-(

reklama
Nadia nie wiem dokładnie:no: pisała,ze na zaległe z kwietnia plus Hib..piec razy juz przekładała..My to wiec chyba mamy z głowy.Julia miała wszystkie szczepienia w terminie i na szczescie bez powikłan :tak:
elisabeth a wiadomo jak Hania?Lepiej juz?

Katka, Hania - wracajcie szybko!!!!

musze Was popytac o mycie zabkow jeszcze. zakupilam paste elmex no i umylam Nince zeby z niewielka ilosci tej pasty. no ale ona przeciez to wszystko polyka - nie ma chyba sposobu, zeby temu zapobiec!!! a jak to wyglada u was?

Gufi Kuba połyka pastę, ja nawet nie próbuję go uczyć płukania, bo pewnie połykałby pastę razem z wodą. Myślę sobie, ze chyba producenci past dla takich maluszków przewidzieli to, że one jeszcze nie bardzo poradzą sobie z wypluwaniem i mam nadzieję, ze te pasy nie szkodzą im. Z resztą nakłada się malutka ilość na szotkę... sama nie wiem?

Elis...czy nie wiesz co u Katki :confused:

PS. Amelia tez połyka pastę...dlatego daję jej minimalnie na szczoteczkę...

Właśnie napisałam do Katki, jak mi odpisze a będę jeszcze to dam znać. Dzieki za ciepłe słowa dla niej:tak:

reklama
Smas od Katki (mam nadzieję, ze nie będzie zła, że cytuję:sorry2:)

Dziś nastąpiła poprawa, gorączki prawie nie ma. Hania ma uczulenie od wczoraj, ale to nie 3dniówka. Mamy być do 7. Musi mieć eeg. pozdrawiam Was.

Do góry