reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pierwsze hybrydy

niee,co to za filozofia pomalować paznokcia i wsadzić w lampę? Makear o tyle są dobre bo same się poziomują tzn nie ma fal Dunaju na paznokciu i lakier nie rozlewa się na boki, pędzelek sam "idzie" po paznokciu.

reklama
trening czyni mistrza, spróbuj najpierw wzory rysować na kartce :)
ja mam ulubione lakiery hybrydowe z makear i też trochę mi zajęło zanim mój mani zaczął wyglądać tak jak powinien ;)

A to fakt, mam parę ich lakierów i fajnie się nimi maluje, to trzeba przyznać. Polubiłam ich profil na fejsie i super zdjęcia tam dodają. Już mam kilka propozycji na sylwestra :)

To nie wiedziałam... ale to tylko fanpage czy można tez zamawiać stamtąd? zawsze szukałam w drogeriach ich lakierów, ale rzadko można znaleźć, nawet tych lepszych, dlatego zamawiam raczej ze strony makear... Też szukam inspiracji na sylwestra :)

Ja tam zamawiam na stronie makear.pl. Ale na ich fanpage'u znajdziesz fajne inspiracje. Na sylwestra też na pewno coś znajdziesz :)

oj niestety mam słaby telefon więc i tak nie byłby efektu, na stronie makear możesz zobaczyć jak wygląda lub na fb chyba ktoś kiedyś wstawiał, polubiłam ich fanpage i chyba widziałam te termiczne lakiery :)

reklama
Do góry