reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pierwsze hybrydy

Daj znać :) jestem ciekawa czy na kimś też zrobiły dobre wrażenie. Jak na razie semilaci odłożyłam w kąt i maluje tylko tymi makear :)

reklama
Daj znać :) jestem ciekawa czy na kimś też zrobiły dobre wrażenie. Jak na razie semilaci odłożyłam w kąt i maluje tylko tymi makear :)
jak sama malujesz nimi to już chyba nie muszę pisać bo opinię masz :) ale bądź co bądź szybko kryją i trzymają się naprawdę długo. U stóp mam już ok 4 tyg i wyglądają jakbym miała dopiero co zrobione.

Same robicie hybrydy? Podziwiam. Ja do tej pory nie umiem sobie dokładnie pomalować paznokci, nie mówiąc już o hybrydzie. Inna sprawa, że dopiero niedawno się do niej przekonałam, teraz nie wiem, po co i dlaczego tak długo czekałam :D U mnie wytrzymują też ok. 4 tygodni na dłoniach, na stopach trochę dłużej. To idealna opcja na lato, zwłaszcza jak pogoda zmienia się co kilka godzin

na początku może nie są idealne ale za 3-4 razem już dochodzisz do wprawy i w godzinę masz paznokcie zrobione. Kupując lampę i lakiery można sporo zaoszczędzić biorąc pod uwagę że lakiery np te makear są po 35 zł a jedna wizyta u kosmetyczki to koszt od 60zł.3 miesiące i cały zestaw się zwraca :)

Ja na początku z tymi zwykłymi lakierami z zestawu miałam problemu w nakładaniu bo się strasznie rozlewały na skórki i to brzydko wyglądało. A makear akurat ma super konsystencję i dobrze mi się go nakładało i ładnie wyglądał na paznokciach :) szybko się nauczyłam nim malować

Zgadzam się z @pipi123, początki faktycznie nie są łatwe, ale z czasem można się wprawić, wiem to po sobie. Od ponad roku sama nakładam sobie hybrydę, na początku trochę eksperymentowałam z lakierami. W końcu zostałam przy lakierach z indigo nails Link do: INDIGO NAILS Lakiery hybrydowe :: Indigo Gel Polish :: Szkolenia Jak dla mnie najlepsze, wysoka jakość, wybór kolorów duży i można tworzyć ciekawe efekty. Teraz spodobał mi się efekt szronu na paznokciach.

No fajnie wygląda ten efekt, też mi się podoba. Tym razem chyba pójdę do kosmetyczki i powiem jej, żeby coś wykombinowała z tym szronem na moim pazurkach :)

a makear ma te z efektem lustra? w sensie są takie jakby chromowane? myslalam, ze takie to naklejki tylko. co do sprawnosci w hybrydach, to moje do dzis idealne nie sa, jak u kosmetyczki, ale i nie najgorsze, robie hybrydy bo sie dlugo trzymaja i nie odpryskuja, pomaluje i mam z glowy

reklama
efekt lustra może być jako naklejka ale chyba i proszek można wetrzeć w lakier, tj syrenkę. Jeżeli chodzi o kocie oko to właśnie mam makear c11. Każdy w pracy pyta się o to za lakier :) Chyba kupie sobie jeszcze różowy. Wzorków nie umiem więc chociaż takie urozmaicenie :)

Do góry