reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pierwsze hybrydy

Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad zakupem własnego zestawu do manicure hybrydowego. Robiłam kilka razy taki zabieg u kosmetyczki. Mam poczucie, że nie jest zbyt trudny i można nauczyć się go robić samodzielnie w warunkach domowych.

reklama
Polecam. Możesz spróbować najpierw na semilac'ach ;) Bardzo łatwe w "obsłudze". Tylko pamiętaj żeby nie piłować paznokci tylko zmatowić całą płytkę

Ja też nad tym myślę, jest to duża oszczędność czasu i pieniędzy. Gdy malowałam sobie sama paznokcie po 4 dniach musiałam to robić od nowa, a wiadomo, że hybrydy trzymają się po kilka tygodni. Myślę też, że będzie to tańsze niż ciągłe wizyty u kosmetyczki.

Ja od 1,5 roku robię i polecam ! Wystarczy parę kolorów i ma się od razu, bez czekania fajny kolorek.
No i trzymają się do 4 tygodni ;)

Rób i nawet się nie zastanawiaj :) ja już póltora roku robie bez przerwy. Jest super wygodny. Przy zwykłym manicurze strasznie lamały mi się paznokcie a teraz sobie mogę zapuścić na jaką sobie chce długość :) jak szukasz dobry lakierów do kup sobie z Makear. Jest dosyć nowy i pewnie większość go nie zna ale jest rewelacyjny!! Te "popularne" nawet się do niego nie umywają

Rób i nawet się nie zastanawiaj :) ja już póltora roku robie bez przerwy. Jest super wygodny. Przy zwykłym manicurze strasznie lamały mi się paznokcie a teraz sobie mogę zapuścić na jaką sobie chce długość :) jak szukasz dobry lakierów do kup sobie z Makear. Jest dosyć nowy i pewnie większość go nie zna ale jest rewelacyjny!! Te "popularne" nawet się do niego nie umywają
zgadzam się hybrydy są idealne dla współczesnych kobiet które są zabiegane i nie mają na nic czasu. Maluje paznokcie raz na 3 tyg i mam spokój :) Słyszałam coś o tych lakierach z Makear, że mają dość szeroką ofertę i dużo nowości.
zgadzam się hybrydy są idealne dla współczesnych kobiet które są zabiegane i nie mają na nic czasu. Maluje paznokcie raz na 3 tyg i mam spokój :) Słyszałam coś o tych lakierach z Makear, że mają dość szeroką ofertę i dużo nowości.

Ale słyszałaś czy już ich próbowałaś? :) no co jak co ale makear faktycznie ma dużą ofertę kolorów :0 jest w czym wybierać

Zawsze w zestawie się opłaca bardziej ale Makear chyba nie ma zestawów. No ale jeśli zamówisz dużą liczbę produktów to na pewno będziesz mogla liczyć na jakiś rabat. Warto zapytać :)

reklama
Do góry