reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze cztery koła dla naszych skarbów czyli wszystko o wózkach

a co mozecie powiedziec o wozkach firmy Roan Marita? dokladnie taki jak na zdjeciu bo zdecydowalismy sie na ten wozeczek

Załączniki

• 3889.jpg
    3889.jpg
    34,9 KB · Wyświetleń: 45
reklama
Ja do pierwszego dziecka miałam Roan Kortina nie wiele różni się od Marita, a więc gondola na zimę super duża, można otulić maleństwo i długo pojeździ w gondolce, a co do spacerówki to nie bardzo przypadła mi do gustu...wydawała mi się mała to raz a dwa nisko osadzona...Wózek zajmował na cały bagażnik jeśli chodzi o wersję głęboką, mieliśmy wtedy renault laguna nie w kombi!!!.

Czesc Dziewczyny,
ja po dlugich poszukiwaniach wreszcie zdecydowalam sie na wozek X-lander XQ 2010. Wazne jest zeby byl XQ i byl z 2010 roku bo:
-istnieje mozliwosc zainstalowania spacerowki przodem i tylem
-gondola jest ocieplana (w sam raz na zime)
-fotelik jest juz z adapterami i daszkiem i mozna go zainstalowac na stelazu (nie trzeba wozic wszedzie gondoli)
-tylnie kola sa duze i pompowane, przednie skrecane super do poruszania sie po miescie i sklepach, mozliwosc zablokowania kol
-regulowany podnozek do spacerowki
-jest super lekki, stelaz mocny i zluminiowy
-super kolory
-naprawde ladnie wyglada
-i wiele innych plusow, warto poczytac o nim
No i przede wszystkim jest polecanany przez moja bratowa i wiele innych mam, czytalam o nim w "dziecko", "m jak mama" i "dobra mama".
Wczesniej bylam za wozkiem Mutsy Transorter, ale po zlozeniu jest wiekszy niz x-lander xq i trzeba odpinac kola aby zmiescil sie do bagaznika samochodu, aha i mutsy spacerowka jest mozliwa tylko w kierunku jazdy tzw na swiat, nie mozna przelozyc raczki i podnozek pod nozki dziecka w spacerowce nie jest regulowany...
I to na razie tyle :)

My będziemy używać wózka po synku:tak: Był używany zaledwie pół roku,bo później już parasolka więc jest jak nowy.A dawaliśmy za niego około 550 zł na allegro i jesteśmy bardzo zadowoleni.Cieszę się,że nie wydaliśmy więcej,bo myślę,że na te kilka miesięcy nie byłoby warto.Niestety nie pokarzę Wam zdjęcia,bo nie pamiętam nazwy i nie mogę go znaleźć:dry:

Ania - no, my tez będziemy używać wózka po synku.
Był używany około roku, więc już ma dość znaczne ślady użytkowania, szczególnie, że przeżył całą ostatnią zimę i te ogromne zaspy.
prawdopodobnie będziemy musieli wymienić przednie kółka, jezeli się da to na pompowane, a nie takie jak są plastikowe, chociaż w sumie, moga byc i takie same

mamy taki:
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: VEDI FREELINE głęboko-spacerowy 2010
tylko inny kolorek.

Widzę, że spora część styczniówek ma już wózeczki. Ja póki co się zastanawiam. Myślę o wózku Jane, ale 2 modele, które mi się podobają nie widziałam ich jeszcze na żywo. A w ciemno kupować nie chcę. Planuję kupić wózek tak listopad/grudzień.

ja myślę o x-landerze tak jak paulinka ale jeszcze nie spotkałam go na żywo . myslę, że w moim wypadku to będzie dobry wybór. Wózek chce kupić listopad.grudzień więc dużo może się jeszcze zmienic...

Ja też na razie wstrzymam się z kupowaniem wózka. Na razie rozglądam się nieśmiało. Ale sama już nie wiem jaki, nie powiem cena też jest ważna. Chcielibyśmy kupić taki max do 1500 zł. Podobają mi się te x-landery, ale wszędzie widziałam ceny około 2 tyś.:(

reklama
Do góry