reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pierwsze cztery koła dla naszych skarbów czyli wszystko o wózkach

Ja też na razie wstrzymam się z kupowaniem wózka. Na razie rozglądam się nieśmiało. Ale sama już nie wiem jaki, nie powiem cena też jest ważna. Chcielibyśmy kupić taki max do 1500 zł. Podobają mi się te x-landery, ale wszędzie widziałam ceny około 2 tyś.:(

spójrz na ten wózek co ja mam - zamieszczałam link na poprzedniej stronie
sa też inne jego wersje
jest też bardzo fajny, rama aluminiowa, fajny wygląd i trochę tańszy niż x lander, no i nie tak popularny, bo jednak na ulicy widzi się masę x-landerów

reklama
Widzę, że spora część styczniówek ma już wózeczki. Ja póki co się zastanawiam. Myślę o wózku Jane, ale 2 modele, które mi się podobają nie widziałam ich jeszcze na żywo. A w ciemno kupować nie chcę. Planuję kupić wózek tak listopad/grudzień.

Ja jestem co prawda listopadówką:)ale co do wózka mogę polecić z całym sercem Jane Slalom, do synka miałam i nadal go mam Jane Slalom starszego brata Jane Slalom reverse, teraz sprzedam tylko spacerówkę i zakupię nowszy model Jane Slalom Reverse, a gondolka i fotelik zostanie od starszego brata bo pasują...Jest lekki, po złożeniu zajmuje mało miejsca w bagażniku co jest dla mnie ważne, a miałam już kilka wózków i najgorszy był Mutsy strasznie ciężki:szok:, Slalom ma dużą spacerówkę można długo dziecko wozić moja 4 letnia córka się w nią zmieści ze spokojem. Natomiast w nowszym modelu jest troszkę mniejsza spacerówka ze względu na przekładanie jej przód tył, ale moim zdaniem to nie zaszkodzi że ją pomniejszyli...ulepszyli też hamulec, bo niektórzy podobno kopali w niego ja nie:), no i można zdjąć całą tapicerkę a Jane Slalom bez reverse nie zdejmie się całej do prania...szkoda...bo to na czym dziecko siedzi i o co się opiera oczywiście zdejmuje się ze spacerówki ale w całości razem z usztywnieniami, niestety i do pralki aż strach wkładać bo nie wiem co w środku jest....Pozdrawiam i polecam z czystym sercem Jane Slalom co do innych się nie wypowiem bo nie miałam z innymi modelami Jane do czynienia, ale wydaje mi się, że wózki na piankowych kółkach tylko na spacery po mieście a lasy już odpadają.

Dominika81 - widziałam ten Twój wózeczek, tez mi się podoba :) Tylko nad jednym się zastanawiałam czy kółka przednie nie są zbyt małe? I czy wygodnie się nim jeździ np. po lesie?

Jeżynka - jeszcze się zastanowimy jaki kupimy. Ale wolałabym jednak nowy:)

No niezły ten x-lander,ale mi potrzebny jest taki do jazdy terenowej:)a nie miejskiej;(musi mieć duze koła bo mimo ze podwórko mam utwardzone a dalej jak wyjdę w ogród to musi podołać

Dominika81 - widziałam ten Twój wózeczek, tez mi się podoba :) Tylko nad jednym się zastanawiałam czy kółka przednie nie są zbyt małe? I czy wygodnie się nim jeździ np. po lesie?

Jeżynka - jeszcze się zastanowimy jaki kupimy. Ale wolałabym jednak nowy:)

przeżyły te przednie kółeczka i las i ostrą zimę z zaspami, także nie są najgorsze, ale jednak polecałabym albo
- 4 duże pompowane koła - tylko że chyba nie sa wtedy skrętne, a to jednak o wiele wygodniej się prowadzi jak przednie sa skrętne
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: BARTATINA Freeline głęboko-spacerowa + torba 2010

- albo te przednie trochę większe - jest taka wersja i ta mi się bardziej podoba:
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: FYN 4DS Freeline głęboko-spacerowy 2010

Ale te ceny wózków szczególnie tych trzy funkcyjnych mnie przerażają...bo ceny okropnie wysokie są na necie nic co chcemy nie schodzi poniżej 300euro...ale może uda nam się coś znaleźć;) Bo mi okropnie zależy na tej funkcji z przyczepianym siedzakiem. No i waga też ważna baaaardzo bo ja sama bede musiała go wynosić czy wnosić!!! Bo u nas niema miejsca na klatce i bede musiała za każdym razem do piwnicy go zanosić.

Witam!
ja dzisiaj zakupiłam wózeczek na promocji w chicco - s3
Dałam niecałe 1400zł więc jestem zadowolona =]
chicco_trio_s3_astral.jpg

reklama
Do góry