Jak już pisałam w którymś wątku obejrzalam dzis 3 z 4 typowanych wózków.
Deltimy (Fokus i Premier) po dokładnym obejrzeniu przestaly się nam podobać. Wersja spacerowa jest bardzo dziwna. Wózek wg. nas wyglada trochę pokracznie ale.. przede wszystkim po zlozeniu bedziemy mieć problem z włozeniem go do bagażnika.
Implast 4XL - dość fajny - ale potwornie ciężki.
X-Lander XA - narazie jest u nas na szczycie listy. Jedyny feler - niestety bardzo duzy to nieprzeklądana rączka i siedzisko więc dzidzia jeździ tylko w jednym kierunku. Poza tym dla nas - bez zarzutu.
Hauck Traxx Jaguar - tego wozeczka niestety jeszcze nie widzialam w zadnym sklepie, a nie zdecyduje się na zakup online bez wcześnniejszego "pomacania".
Pierwsza wersja jaką widzialam wyglada mniej więcej tak:
BAZAREK.COM: Hauck TRAXX JAGUAR 4 BROWN 2006
Na allegro dojrzalam jeszcze dwie inne wersje:
nowy Jaguar z 2006 r:
HAUCK TRAXX JAGUAR 4 MODEL 2006 + GONDOLA + FOLIA (132345328) - Aukcje internetowe Allegro
i Ontario:
@HAUCK@ WIELOFUNKCYJNY ONTARIO 2007 +FOLIA +GRATIS (133032030) - Aukcje internetowe Allegro
Po powrocie do domu przypomniałam sobie, że będac jeszcze na Ślasku, w jednym ze sklepów w Gliwicach (Tup-Tup przy Rynku) sprzedawca na moje zachwyty nad X-landerem pokazal mi fajny wozeczek-dość podobny i sporo tańszy. Znalazłam go dziś w sieci. To nowa linia Baby Design firmy Baby Dreams. Dokladnie chodzi mi o model Atlantic.
Baby Design
Podczas następnej wizyty musze go doklądnie obejrzec, bo wyglada dośc zachęcająco zarówno jak chodzi o funkcje jak i design. Cenowo również wyglada nieźle
a moze któraś z Was coś o tym modelu slyszała?