reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze 4 kólka - na co sie zdecydować?

Xandii, a pompowane kola to jest minus???? :szok: Ja do tej pory slyszalam same plusy o tych kolkach i sama bede miala z pompowanymi. nie straszcie mnie. :eek:

reklama
słyszałam, że można je rozciąć na jakichś taam szkłach aqlbo gwoździu. Jakoś to mnie zraziło do kół pompowanych.

ja dzisiaj bylam w kilku hurtowanich i hmmm tyle tego ze nie wiedzialam nawet na co patrzec :-( kobietki napiszcie prosze raz jeszcze jaki wozek wybieracie i dlaczego :-) wiecie taka esencja z esencji :-)

Hmmm, ten moj ma detke i kolka pompowane pompka samochodowa, wygladaja jak w dzieciecym rowerku, nie wiem ile to 12"?? Chyba... Qrde, w sumie i tak innego nie kupie, bo ten dostane po moim chrzesniaku, ale za to kupuje mu spacerowe i tez chcialam z pompowanymi kolami, a teraz juz nie wiem. :-(

hmm po przemysleniach dosyc dlugich i debatowaniu, stwierdzilam z mezem ze chcemy wielofuinkcyjny wozek ale nie z gondola tylko z nosidlem o usztywnianym dnie ktore mozna przeksztalcic w spiwor (nie mylic z nosilem plastikowym, zakrzywionym z plastikowa raczka), do nosidla tego przekonalam sie bo w zimie latwiej bedzie malca przenosic no i spieor to fajna rzecz. Jak narazie bardzo podoba mi sie wozek z Jedo (Jędroch) Pati lub Tino :-)
a Wy co o nich sadzicie?

jak znajde zdjecia to wkleje:-)
W�zki dzieci�ce JEDO.

aha podoba nam sie jeszcze ten:

http://www.tanimarket.pl/go/_info/?id=2371&sess_id=3dd77767ba6e81f1cea5e2df0c744d32

Karlam, ta Pati wyglada i ma funkcje takie same jak ten moj bedzie mial, tylko ze inny kolor, bo moj jest taki szaro-granatowy. Ale identycznie na zdjeciu wyglada.

Czesc kobietki
nie wiem czy słyszałyście. ale ostatnio w jakiś informacjach, wiadomościach -(nie jestem pewna włączyłam w ostatniej chwili) okazuje się że materiały z których wózki sa wykonane są szkodliwe. teraz wszystkie firmy mają być spr pod tym względem. wymieniane byly dosyć znane, dobre i drogie firmy. ja z wyborem wózka poczekam. oglądać moge, ale jestem ciekawa wyników tej "inspekcji"
Też słyszałam ze najwygodniejsze są wózki z pompowanymi kołami. najlepsze na pokonywanie nierównosci.
Pozdrawiam i powodzenia w wyborze

;-) kurde no, szkoda gadac..... nie wiem co o tym myslec, czy sie tym przejmowac? w zasadzie to jakby sie dobrze zastanowic to polowa tego co mamy w domu jest szkodliwe, ech tylko nas strasza... :-(

reklama
Do góry