reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze 4 kólka - na co sie zdecydować?

biorąc pod uwagę, że do porodu mamy trochę ponad trzy miesiące, a do samego używania wózeczka coś koło czterech- spokojnie poczekam na rozwój wydarzeń.

reklama
My dzoslismy do wniosku, ze kupimy lozeczko i fotelik w styczniu, boi pewnie modele z tego roku beda poprzeceniane, ponoc zawsze sa.

A ja marzę , że może dzis się uda chociaz pomacać trochę te wózki...no obiecał mi mąż , że wyskoczymy dziś poszukać czegoś....
Ja wózek kupię w grudniu.
A jam myślicie dzidzię ze szpitala w samochodzie można już w foteliku przewieźć, czy w gondoli ( bo słyszałam, że ją też można jakoś tam przypiąć).

My chyba w gondoli bedziemy przewozic, bo kurcze jakos wydaje mi sie, ze w tym foteliku, to ten maluch jakis taki wygiety siedzi. :-(

my tez mamy zamiar wozek i fotelik w grudniu albo na poczatku stycznia zakupic,lozeczko,materacyk i przewijak juz mam,czekaja dumnie w sypialni na swoj czas-kupilam jak bylam teraz w Polsce bo to duzo taniej,ale wozek wole tu w Niemczech bo zawsze mam sklep w poblizu jakby sie cos popsulo:eek:

Maja zazdroszcze Ci juz tego lozeczka w domciu. :-) tez bym juz chciala wszystko miec. i wogole to chcialabym, zeby juz byl styczen. :-)
A co do wozeczka, top tez bym szukala najblizej domu, lepiej niech sie nie psuje, no ale wiadomo, to sa tylko rzeczy.

reklama
Po wielu trudach i rozmyślaniach przy których myślałam, że oszaleję zdecydowaliśmy się na Deltim Fokus, razem z fotelikiem samochodowym. Zamierzamy go zamówić w najbliższym czasie, żeby mieć spokój. ( zamawiamy przez internet, bo ściągamy wózek z POlski, a mieszkamy w UK). Ze szpitala nas beż foyelika samochodowego po prostu nie wypuszcza.W między czasie łóżeczko, pewnie znajdziemy coś miłego na eBayu:tak:

Do góry