reklama
Karlam1
mamy styczniowe 2007 Mamusia Michasia :o)
no niby jest czas ale ja chce wozek kupic w grudniu ze wzgledu na wyprzedaz kolekcji :-)
Elżbietka
mother of two sons&angel
my tez chcemy wózek i foteli w grudniu zakupic. dzisiaj mi się sniło ze wózek już stał u nas w mieszkaniu:-)
a łózeczko i komode w listopadzie.
a łózeczko i komode w listopadzie.
aph
Mamy styczniowe 2007 Mama Roberta 24.12.06
My dzoslismy do wniosku, ze kupimy lozeczko i fotelik w styczniu, boi pewnie modele z tego roku beda poprzeceniane, ponoc zawsze sa.
kamamamusia
Fanka BB :)
A ja marzę , że może dzis się uda chociaz pomacać trochę te wózki...no obiecał mi mąż , że wyskoczymy dziś poszukać czegoś....
Ja wózek kupię w grudniu.
A jam myślicie dzidzię ze szpitala w samochodzie można już w foteliku przewieźć, czy w gondoli ( bo słyszałam, że ją też można jakoś tam przypiąć).
Ja wózek kupię w grudniu.
A jam myślicie dzidzię ze szpitala w samochodzie można już w foteliku przewieźć, czy w gondoli ( bo słyszałam, że ją też można jakoś tam przypiąć).
aph
My chyba w gondoli bedziemy przewozic, bo kurcze jakos wydaje mi sie, ze w tym foteliku, to ten maluch jakis taki wygiety siedzi. :-(
my tez mamy zamiar wozek i fotelik w grudniu albo na poczatku stycznia zakupic,lozeczko,materacyk i przewijak juz mam,czekaja dumnie w sypialni na swoj czas-kupilam jak bylam teraz w Polsce bo to duzo taniej,ale wozek wole tu w Niemczech bo zawsze mam sklep w poblizu jakby sie cos popsulo
aph
Maja zazdroszcze Ci juz tego lozeczka w domciu. :-) tez bym juz chciala wszystko miec. i wogole to chcialabym, zeby juz byl styczen. :-)
A co do wozeczka, top tez bym szukala najblizej domu, lepiej niech sie nie psuje, no ale wiadomo, to sa tylko rzeczy.
A co do wozeczka, top tez bym szukala najblizej domu, lepiej niech sie nie psuje, no ale wiadomo, to sa tylko rzeczy.
reklama
K
kasiulka0901
Gość
Po wielu trudach i rozmyślaniach przy których myślałam, że oszaleję zdecydowaliśmy się na Deltim Fokus, razem z fotelikiem samochodowym. Zamierzamy go zamówić w najbliższym czasie, żeby mieć spokój. ( zamawiamy przez internet, bo ściągamy wózek z POlski, a mieszkamy w UK). Ze szpitala nas beż foyelika samochodowego po prostu nie wypuszcza.W między czasie łóżeczko, pewnie znajdziemy coś miłego na eBayu
Podziel się: