dziewczyny
KUPILIŚMY DZIŚ WÓZ!!!!
"Czerwone ferrari" dla Zuzki Ale jestem happy!!!
ale.. do rzeczy..
1. Jest leciutki! Najlżejszy ze wszystkich, ktore do tej pory ogladałam - waży
12,5 kg (razem z gondolą)
2. Gondolkę ma usztywnianą (osobiście wolalam taką niż nosidelko)
3. Wersja spacerowa rozklada się całkiem poziomo, co dla mnie bylo ważne, zeby można wozic w nim już maluszka od 4-5 m-ca (jeśli aura na to pozwoli oczywiscie)
4. Spacerówka jest długa - tzn że ma dlugi podnożek i rosnącemu bąblowi nożki nie będą zwisać
5. Kola są duże (nie pompowane ale duże i nieźle amortyzują - pojździłam po dziurach w Gdyni)
6. 2 przednie kola są skrętne z możliwościa zablokowania
7. W gratisie jest spiworek + folia
8. Fajnie się składa - ma male wymiary po zlożeniu więc zmieści się nam do autka bez problemu. Wszystkie koła mozna odczepic bardzo latwo.
9.
CENA: 750.00 zł
Jedyne wady jak dla mnie:
- spacerówka w jedna stronę (niestety w większosci wozkow wielofunkcyjnych)
- male spreżyny - ale mam nadzieję, ze dodatkowo amortyzować bedą duże koła.
Znalazłam te wózki na Allegro:
NOWOŚĆ XADVENTURE STAR +gratisy,wys.0zł. (134443639) - Aukcje internetowe Allegro
Gama kolorystyczna jest dość niewielka - bo zaledwie 4 koloruy. My zdecydowaliśmy sie na czerwony ;-)
Muszę dokupić tylko torbę.
Planowalismy zakup dopiero w grudniu, ale wózek się nam spodobał i stwierdzilam, ze przynajmniej to bedziemy mieć już za sobą.. bo chyba nic lepszego dla mnie przez te 2 miechy nie wyprodukują..
Chcialam zadatkować X-Landera, bo on u nas wiodł prym, ale sprzedawca mnie od tego odwiódł.. od Atlantica Baby-Dreamsa również.. aczkolwiek polecał spacerówki Baby Dreamsa. Kolezanka, która używa Baby dreams Worker dla sojej 18 miesiecznej Amelki tez poleca - jest zachwycona - mała ponoc kocha ten wózek. Aph przyjżyj się wiec bo spacerowek maja mnostwo odmian od lasek po niecałe 200 az do wypasionych wersji za 400.