reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze 4 kólka - na co sie zdecydować?

reklama
Wyglada fajnie i z opisu sadzac jest niezly. Jak widzialiscie na zywo i Wam odpowiada, to nie ma sie nad czym zastanawiac. Fajnie, ze ma folie i moskitiere zamontowana na stale, bo mnie do szalu doprowadza walajaca sie pod wozkiem folia. :wściekła/y: Kurzy sie tylko i strach, ze jak zakupy schowasz to ja czyms poprzecinasz. A poza tym fajnie ze ma spiworek do spacerowki, osobno kupowany kosztuje kolo 70zl. A bardzo fajna rzecz.

Asiorek nie ma sprawy. Ja tez mam dylemat, bo musze kupic spacerowke dla chrzesniaka, a im wiecej ogladam tym mniej wiem co chce. :-(

dziewczyny KUPILIŚMY DZIŚ WÓZ!!!!
"Czerwone ferrari" dla Zuzki :tak: Ale jestem happy!!!
ale.. do rzeczy..
1. Jest leciutki! Najlżejszy ze wszystkich, ktore do tej pory ogladałam - waży 12,5 kg (razem z gondolą)
2. Gondolkę ma usztywnianą (osobiście wolalam taką niż nosidelko)
3. Wersja spacerowa rozklada się całkiem poziomo, co dla mnie bylo ważne, zeby można wozic w nim już maluszka od 4-5 m-ca (jeśli aura na to pozwoli oczywiscie)
4. Spacerówka jest długa - tzn że ma dlugi podnożek i rosnącemu bąblowi nożki nie będą zwisać
5. Kola są duże (nie pompowane ale duże i nieźle amortyzują - pojździłam po dziurach w Gdyni)
6. 2 przednie kola są skrętne z możliwościa zablokowania
7. W gratisie jest spiworek + folia
8. Fajnie się składa - ma male wymiary po zlożeniu więc zmieści się nam do autka bez problemu. Wszystkie koła mozna odczepic bardzo latwo.
9. CENA: 750.00 zł
Jedyne wady jak dla mnie:
- spacerówka w jedna stronę (niestety w większosci wozkow wielofunkcyjnych)
- male spreżyny - ale mam nadzieję, ze dodatkowo amortyzować bedą duże koła.
Znalazłam te wózki na Allegro:
NOWOŚĆ XADVENTURE STAR +gratisy,wys.0zł. (134443639) - Aukcje internetowe Allegro

Gama kolorystyczna jest dość niewielka - bo zaledwie 4 koloruy. My zdecydowaliśmy sie na czerwony ;-)
Muszę dokupić tylko torbę.
Planowalismy zakup dopiero w grudniu, ale wózek się nam spodobał i stwierdzilam, ze przynajmniej to bedziemy mieć już za sobą.. bo chyba nic lepszego dla mnie przez te 2 miechy nie wyprodukują..
Chcialam zadatkować X-Landera, bo on u nas wiodł prym, ale sprzedawca mnie od tego odwiódł.. od Atlantica Baby-Dreamsa również.. aczkolwiek polecał spacerówki Baby Dreamsa. Kolezanka, która używa Baby dreams Worker dla sojej 18 miesiecznej Amelki tez poleca - jest zachwycona - mała ponoc kocha ten wózek. Aph przyjżyj się wiec bo spacerowek maja mnostwo odmian od lasek po niecałe 200 az do wypasionych wersji za 400.

Abeja grartuluje zakupu i ciesze sie razem z Toba, tak sie z Wami wszytskimi zrzylam ze mam wrazenie jakbym to ja te zakupy zrobila heheh :-)

super ze wozek Ci sie podoba :-) ja mam tam jakies swoje typy ale pewnei i tak ostatecznie kupimy co inego albo bedziemy mieli to co dziadkowie kupia :-)

aha a kolorek tez bym wybrala czerwony :-) bo czarny czy szary to be a zielony jakis takie zbyt "oczojebny" :-)

Abeja ladniusi.
A co do tych spacerowek, to wlasnie nie chce zwyklej laski, tylko taki bardziej wypasiony i zabudowany, bo na zime go beda potrzebowac.

Abeja dzieki zajrze tam, moze cos znajde, bo juz zaczynam miec dola. Na pocztaku wszystko mi sie podoba, a potem w kazdym wozku znajduje cos co mi nie pasuje. Jak sie wkurze, to dam im kase i niech sami szukaja sobie jakiegos wozka.

reklama
Abeja,
ja tez kupię czerwony wózek- wyglądają ślicznie na ulicy. Podoba mi się też kolorystyka pistacjowo-granatowa x-landera...pewnie wiesz, bo tez ci się ten wózek podobał....ja narazie jestem napalona na x-landera i implasta 3XL ( tak sie chyba nazywa, ale ma takie sobie kolory...), ale mało oglądałam jeszcze wózków i pewnie też kupie coś innego.
Abeja, a wy widzieliście ten wózek na "żywo"?

Do góry