reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pierwsza @ po połogu

reklama
Mimo że karmię piersią tez szybko dostałam w 2 miesiące bez 4 dni po porodzie ale miesiączka była zupełniebezbolesna jasno czerwona i trwała 3 dni teraz czekam n a następną
a dokładnie w miesiąc po porodzie miałam delikatne plamienia..

właśnie ja też karmię piersią i tak szybciutko! ale nie narzekam :) zero bólu czy złego samopoczucia :) i przez tą @ czuję że organizm "normalnieje" ;)

Byłam u gina, przepisał mi jakąś maść sterydową z antybiotykiem na te zgrubienia na bliznach po szyciu, no i tabletki antykoncepcyjne, na razie na 2 miesiące. Proponował spiralkę ale ja jakoś nie jestem przekonana.

EG nie wiem czy powinnam, ale moje gratulacje!  ;D  ;D   ;D  ;D  ;D
A nie macie dziewczyny wrażenia że jak przychodzi "co do czego" ;) To dzieci lubią się akurat w tym momencie budzić?! Przecież to jakiejś traumy można się nabawić ;)

A moja wkładka trzyma się wzorowo, w ciągu tygodnia trochę krwawiłam ale nic nie boli  ;D

jak to jest z ta @ ?? ja pierwsza mialam 7 tygodni po porodzie i do teraz nic. zglupialam ???mialam przed ciaza bardzo nieregularne @ i lekarz mowil,ze nic tylko dzieci rodzic i wszystko bedzie ok, a tu dupa za przeproszeniem ;)
Emih z dziecmi to faktycznie jest tak,ze jak zacznie dziac sie cos ciekawszego,to sie budza i to oczywiscie z krzykiem,pomimo tego,ze normalnie tego nie robia. no i trzeba sie nimi zajac i "po ptakach". w ten wlasnie sposob przechodzi mi jakakolwiek ochota na seks. mam traume i to powazna :mad: jak skonczy 18 lat i sie wyprowadzi z domu,to moze doczeka sie rodzenstwa,bo jak narazie maluszek chce byc jedynakiem ;)

reklama
Estenskar ja miałam też nieregularne. pierwsza po porodzie miałam bardzo długa nastepna dostałam dopiero po 6 tyg a teraz biore tabletki i mam w miare spokoj

Do góry