reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pierwsza @ po połogu

reklama
Ithildin zobcz jaki ten świat niesprawiedliwy Ty już dostałaś drugi okres a ja nic. Chciałabym już zacząc brać tab. antykoncepcyjne a tu bez okresu nie ma szans. :-)

L4dY-bIrd co do tych tabletek "anty" dla kobiet karmiących- cerazette- jak mi powiedział ostatnio gin- są ok, tylko minusem dla niektórych Pań (niesystemetycznych jak ja 8) może być fakt że trzeba je brać dokładnie co 24h (odstępstwo moż być tylko ok 2- godzinne) ::)

Nie wiem Idhildin, ale słyszałam że na początku okres jest nie regularny, moja kumpela dostała a potem na następny czekała ponad dwa miesiące. Jestem ciekawa kiedy dostanę następny, bo chcę zacząc brac tabletki

Ja też okres dostałam po 6 tygodniach , ledwo mi się skończył i po tygodniu dostałam drugi. nie dość ,że przy porodzie dostałam krwotoku i miałam przetaczaną krew to teraz znowu tyle ze mnie wyleci.

byłam wczoraj u giny i podobno wszystko ok,zobaczyła wyniki usg(spytałam tej babki co robiła mi usg czy nie widać zbliżającej się miesiączki a ona że jajniki na razie się nie szykują ;D ) i przpisała mi cerazette,od dziś chcę zacząć łykać tylko muszę dać przypomnienie w komórce na codziennie ;D

reklama
Do góry