Pasibrzuch
Fanka BB :)
Ja chyba będe miała pod ręką mineralną, bo u nas czasami leci woda koloru cegły, więc wolę się zabezpieczyć i mieć zapas wody.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ivi na innym wątku myśli jak ubrać maleństwo do lekarza więc ja zapytowuję tu
Pytanie do mam współczesnychczyli takich, które mają starsze maluchy w wieku kilku lat a nie jak ja kilkunastu: jak często wołaja do lekarza na bilanse czy jakieś obowiązkowe wizyty obecnie?
Na początek jest położna środowiskowa, która ile razy przychodzi do domu?
A potem do przychodni lekarskiej?
Chodzi mi o noworodka no pierwszy rok życia powiedzmy - jak to wygląda?
....
Pytanie podchwytliwe, chcę wiedzieć ile razy będę musiała się tłumaczyć, że mam swego lekarza prywatnie a przychodnię umojam szerokim łukiem z pwodou zgromadzenia tam niezliczonej ilości zarazkow i chorób
Ja tam sie nie znam, wiem ze tu to jakos do 6 tygodni jest wizyta u lekarza, ale zastanawia mnie po co zadajesz nam pytania podchwytliwe, tylko nie mow ze chcesz nas przekonac do nie uczeszczania do przychodniTaki zarcik po przeczytaniu tematu szczepien
mam nadzieje ze sie nie obrazisz za to pytanie ale zamierzasz cale zycie chronic swoje dziecko przed roznego rodzaju zarazkami, typu w przychodni? Ja jestem laikiem w tytch tematach ale szczerze nie spotkalam sie jeszcze z takim nastawieniem jak twoje dlatego chcialabym znac i takie poglady
![]()