reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Pielęgnacja styczniowych maluszków; kupki, skóra, itp.

reklama
Agagsm- Kupiłam właśnie te pieluchy Premium Care i przeraziła mnie ta siateczka, bo boję sie, czy nie uczuli Małego. Poza tym nie sa w cale takie delikatne. U nas sprawdzają się Happy, bo kupek jest mało (jedna na 3 dni), i siusiu też nie jest obfite (pieluszka starcza na 3 godziny). Jedziemy jeszcze na rozm.3 i koszt jednej pieluszki wynosi około 0,41 a dziennie zużywamy ok. 6 sztuk, więc darmocha totalna. Na tym etapie Happy są ok, ale jak Mały podrosnie to zobaczymy, bo córce, jak była starsza i już chodziła kupowałam jedynie Pampersy.

My teraz szukamy tańszych pieluch na dzień, ale ciężko u nas znaleźć. Dzisiaj kupiliśmy z Rossmanna i wyszło nam 0.69 za sztukę :baffled: Dady nam się nie sprawdziły, ma któraś doświadczenie z tymi z Kauflanda?

My teraz szukamy tańszych pieluch na dzień, ale ciężko u nas znaleźć. Dzisiaj kupiliśmy z Rossmanna i wyszło nam 0.69 za sztukę :baffled: Dady nam się nie sprawdziły, ma któraś doświadczenie z tymi z Kauflanda?

U nas Paulina jakis czas ich uzywała, ale lepsze okazały sie huggisy...
Najlepiej kupic mala paczke i wyprobowac na pupci Emilki

Pasibrzuch mi Wicklesy ( bo tak się nazywają zdajsie) nie przypasiły zupełnie. Zaczerwieniona pupka sie robiła i robiły się takie twarde:tak: ALe koleżance np. przypasiły tylko jej chłopak ma 18m:tak: Ja na dzień mam teraz Huggis Classic i ani rewelacji ani tragedii nie ma;-) a są tańsze (34zł zapłaciłam)

Mari_anna: u mnie niestety Happy to jak dotąd jedyne pieluszki, po których mała dostawała krostek na pupie:baffled: ta siateczka w premium nie uczuli chyba, niby ma pomagać - choć jak widać co pupa to inaczej każde pieluchy przyjmuje - mi premium care akurat odpowiadają, ale active są lepsze i tańsze, więc głównie na nich jedziemy- a moja kupkę różnie robi, czasem jedną dziennie, czasem co drugi-3dzień - bez szału;-) Poniżej 0,50gr to mi nawet w Lidlu nie kosztują :szok: a happy to u mnie tyle samo co pampersy cenowo.
Pasibrzuch ja też zakładam o 21 i do 6 na jednym pampersie aż mała się sama obudzi to zmieniam - tylko u nas taką noc jedynie active zostaje suchy :-D każda inna wymiękała i to dosłownie;-)

reklama
Pasibrzuch - wiele osób chwali pieluszki z Lidla, u mnie też się sprawdziły. My używaliśmy też gaga z Tesco (według mnie są takie same jak Happy i chyba ta sama firma je produkuje,tak mi się wydaje).
Niestety musimy się przyzwyczaić, że za większe rozmiary płacimy dużo większe pieniądze (niestety). My jeszcze jesziemy na rozm.3

Agagsm- ja Happy kupuję w promocji, więc rozm. 3 wychodzi mi po 0,41. W normalnej cenie bym nie kupiła, wybrałabym gagi z Tesco

Do góry