reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pielęgnacja styczniowych maluszków; kupki, skóra, itp.

reklama
Agagsm- Kupiłam właśnie te pieluchy Premium Care i przeraziła mnie ta siateczka, bo boję sie, czy nie uczuli Małego. Poza tym nie sa w cale takie delikatne. U nas sprawdzają się Happy, bo kupek jest mało (jedna na 3 dni), i siusiu też nie jest obfite (pieluszka starcza na 3 godziny). Jedziemy jeszcze na rozm.3 i koszt jednej pieluszki wynosi około 0,41 a dziennie zużywamy ok. 6 sztuk, więc darmocha totalna. Na tym etapie Happy są ok, ale jak Mały podrosnie to zobaczymy, bo córce, jak była starsza i już chodziła kupowałam jedynie Pampersy.

My teraz szukamy tańszych pieluch na dzień, ale ciężko u nas znaleźć. Dzisiaj kupiliśmy z Rossmanna i wyszło nam 0.69 za sztukę :baffled: Dady nam się nie sprawdziły, ma któraś doświadczenie z tymi z Kauflanda?

My teraz szukamy tańszych pieluch na dzień, ale ciężko u nas znaleźć. Dzisiaj kupiliśmy z Rossmanna i wyszło nam 0.69 za sztukę :baffled: Dady nam się nie sprawdziły, ma któraś doświadczenie z tymi z Kauflanda?

U nas Paulina jakis czas ich uzywała, ale lepsze okazały sie huggisy...
Najlepiej kupic mala paczke i wyprobowac na pupci Emilki

Pasibrzuch mi Wicklesy ( bo tak się nazywają zdajsie) nie przypasiły zupełnie. Zaczerwieniona pupka sie robiła i robiły się takie twarde:tak: ALe koleżance np. przypasiły tylko jej chłopak ma 18m:tak: Ja na dzień mam teraz Huggis Classic i ani rewelacji ani tragedii nie ma;-) a są tańsze (34zł zapłaciłam)

Mari_anna: u mnie niestety Happy to jak dotąd jedyne pieluszki, po których mała dostawała krostek na pupie:baffled: ta siateczka w premium nie uczuli chyba, niby ma pomagać - choć jak widać co pupa to inaczej każde pieluchy przyjmuje - mi premium care akurat odpowiadają, ale active są lepsze i tańsze, więc głównie na nich jedziemy- a moja kupkę różnie robi, czasem jedną dziennie, czasem co drugi-3dzień - bez szału;-) Poniżej 0,50gr to mi nawet w Lidlu nie kosztują :szok: a happy to u mnie tyle samo co pampersy cenowo.
Pasibrzuch ja też zakładam o 21 i do 6 na jednym pampersie aż mała się sama obudzi to zmieniam - tylko u nas taką noc jedynie active zostaje suchy :-D każda inna wymiękała i to dosłownie;-)

reklama
Pasibrzuch - wiele osób chwali pieluszki z Lidla, u mnie też się sprawdziły. My używaliśmy też gaga z Tesco (według mnie są takie same jak Happy i chyba ta sama firma je produkuje,tak mi się wydaje).
Niestety musimy się przyzwyczaić, że za większe rozmiary płacimy dużo większe pieniądze (niestety). My jeszcze jesziemy na rozm.3

Agagsm- ja Happy kupuję w promocji, więc rozm. 3 wychodzi mi po 0,41. W normalnej cenie bym nie kupiła, wybrałabym gagi z Tesco

Do góry