ja odkąd mam małego to odkryłam białego jelenia i jestem zadowolona bo mydło jest super i sama zaczęłam się nim myć , nie ściąga mi skóry, a płyn do prania fajny no i widziałam nawet chyba w rosmannie płyn do hig intymnej z serii białego jelenia . Duża zaletą jest też cena.
reklama
onionek
happy mama
ja kupilam juz jakis czas temu 4 baby dream.. sa super.
Kinia1
Wrześniowa mama '10
My mamy 3, ale z huggisa one są od 5 kilo, a młoda waży ok 6
Ja potwierdzam to co napisała onionek - baby dream (Rossmann) są super. Jak skończą mi się zapasy Pampersów i Huggiesów napewno kupię. Aaaa i spróbuję Lidlowych po poście marietty Dla mnie jak narazie: 1. Pampersy, 2. Baby Dream, 3. Huggiesy. Raz miałam Bellę i to był duży błąd! ;-)
A co do prania to ja od samego początku piorę rzeczy małego z naszymi szok - w Persilu niemieckim. Nic mu się ze skórą nie dzieje więc chyba źle nie robię
A co do prania to ja od samego początku piorę rzeczy małego z naszymi szok - w Persilu niemieckim. Nic mu się ze skórą nie dzieje więc chyba źle nie robię
asiek ja jeszcze trojek uzywam. Ale wlasnie mi sie koncza, i sie tez zastanawiam jakie kupic. Ale chyba jeszcze trojki bo Antos 6 kg wazy, a one sa bodajze do 9 kg. Chyba od siostry wezeme ze dwa i wyprobuje.
I tez musze te babydream wyprobowac. Chociaz chusteczki nawilzajace mi z tego nie podeszły
I tez musze te babydream wyprobowac. Chociaz chusteczki nawilzajace mi z tego nie podeszły
marbus
Marzena
Ja potwierdzam, że BabyDream w rozmiarze 4 są świetne! No i trochę tańsze niż Pampers. Jednak 3 były wg mnie trochę za sztywne, a 4 mogę polecić Kończymy zapas 3 i już na zmianę dajemy z czwórkami. Mała ma od 3 odciśniete na nóżkach, szkoda jej, żeby się męczyła, 7 kg juz ma, więc nie ma na co czekać
Kasik, a chusteczki BabyDream wg mnie też są dobre... Czemu Ci nie spasowały? Dla mnie są lepsze, bo nie są tak bardzo nasączone olejkiem (no i nie są też za suche) jak np. chusteczki Pampers - z nich moja mała miała ciągle czerwoną pupę :/ No i zapach (baaardzo delikatny) też mi pasuje. Cena podobnie jest ok, a niedawno w promocji były dwa opakowania po 80 chusteczek za niecałe 8 zł.
Kasik, a chusteczki BabyDream wg mnie też są dobre... Czemu Ci nie spasowały? Dla mnie są lepsze, bo nie są tak bardzo nasączone olejkiem (no i nie są też za suche) jak np. chusteczki Pampers - z nich moja mała miała ciągle czerwoną pupę :/ No i zapach (baaardzo delikatny) też mi pasuje. Cena podobnie jest ok, a niedawno w promocji były dwa opakowania po 80 chusteczek za niecałe 8 zł.
Ostatnia edycja:
Joasia M
Fanka BB :)
reklama
onionek
happy mama
Gusia - a gdzie mozna dostac te sleep & play? bo w rosmanie nie ma u mnie na przyklad..
Podziel się: