reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pielęgnacja naszych maluszków

ja odkąd mam małego to odkryłam białego jelenia i jestem zadowolona bo mydło jest super i sama zaczęłam się nim myć , nie ściąga mi skóry, a płyn do prania fajny no i widziałam nawet chyba w rosmannie płyn do hig intymnej z serii białego jelenia . Duża zaletą jest też cena.

reklama
Ja potwierdzam to co napisała onionek - baby dream (Rossmann) są super. Jak skończą mi się zapasy Pampersów i Huggiesów napewno kupię. Aaaa i spróbuję Lidlowych po poście marietty :D Dla mnie jak narazie: 1. Pampersy, 2. Baby Dream, 3. Huggiesy. Raz miałam Bellę i to był duży błąd! ;-)

A co do prania to ja od samego początku piorę rzeczy małego z naszymi :)szok:) - w Persilu niemieckim. Nic mu się ze skórą nie dzieje więc chyba źle nie robię :)

asiek ja jeszcze trojek uzywam. Ale wlasnie mi sie koncza, i sie tez zastanawiam jakie kupic. Ale chyba jeszcze trojki bo Antos 6 kg wazy, a one sa bodajze do 9 kg. Chyba od siostry wezeme ze dwa i wyprobuje.
I tez musze te babydream wyprobowac. Chociaz chusteczki nawilzajace mi z tego nie podeszły

Ja potwierdzam, że BabyDream w rozmiarze 4 są świetne! No i trochę tańsze niż Pampers. Jednak 3 były wg mnie trochę za sztywne, a 4 mogę polecić :) Kończymy zapas 3 i już na zmianę dajemy z czwórkami. Mała ma od 3 odciśniete na nóżkach, szkoda jej, żeby się męczyła, 7 kg juz ma, więc nie ma na co czekać :)

Kasik, a chusteczki BabyDream wg mnie też są dobre... Czemu Ci nie spasowały? Dla mnie są lepsze, bo nie są tak bardzo nasączone olejkiem (no i nie są też za suche) jak np. chusteczki Pampers - z nich moja mała miała ciągle czerwoną pupę :/ No i zapach (baaardzo delikatny) też mi pasuje. Cena podobnie jest ok, a niedawno w promocji były dwa opakowania po 80 chusteczek za niecałe 8 zł.

Ostatnia edycja:
My wczoraj skończyliśmy 3 teraz mamy 4 bo mały miał już na nogach odciśnięte gumki. Chusteczek używamy z pampersa sllep&play bo w makro była promocja i 4 paczki kosztowały 16 zł.

ja tez kupiłam te baby dream teraz 4, bo trójki juz za małe uciskały, ale teraz wyczaiłam promocje i kupiłam pampersy slep& play, fajne są, tylko tych boczków nie miają rozciąganych, ale daja rade:)

reklama
Do góry