reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pielęgnacja naszych maluszków

ja odkąd mam małego to odkryłam białego jelenia i jestem zadowolona bo mydło jest super i sama zaczęłam się nim myć , nie ściąga mi skóry, a płyn do prania fajny no i widziałam nawet chyba w rosmannie płyn do hig intymnej z serii białego jelenia . Duża zaletą jest też cena.

reklama
Ja potwierdzam to co napisała onionek - baby dream (Rossmann) są super. Jak skończą mi się zapasy Pampersów i Huggiesów napewno kupię. Aaaa i spróbuję Lidlowych po poście marietty :D Dla mnie jak narazie: 1. Pampersy, 2. Baby Dream, 3. Huggiesy. Raz miałam Bellę i to był duży błąd! ;-)

A co do prania to ja od samego początku piorę rzeczy małego z naszymi :)szok:) - w Persilu niemieckim. Nic mu się ze skórą nie dzieje więc chyba źle nie robię :)

asiek ja jeszcze trojek uzywam. Ale wlasnie mi sie koncza, i sie tez zastanawiam jakie kupic. Ale chyba jeszcze trojki bo Antos 6 kg wazy, a one sa bodajze do 9 kg. Chyba od siostry wezeme ze dwa i wyprobuje.
I tez musze te babydream wyprobowac. Chociaz chusteczki nawilzajace mi z tego nie podeszły

Ja potwierdzam, że BabyDream w rozmiarze 4 są świetne! No i trochę tańsze niż Pampers. Jednak 3 były wg mnie trochę za sztywne, a 4 mogę polecić :) Kończymy zapas 3 i już na zmianę dajemy z czwórkami. Mała ma od 3 odciśniete na nóżkach, szkoda jej, żeby się męczyła, 7 kg juz ma, więc nie ma na co czekać :)

Kasik, a chusteczki BabyDream wg mnie też są dobre... Czemu Ci nie spasowały? Dla mnie są lepsze, bo nie są tak bardzo nasączone olejkiem (no i nie są też za suche) jak np. chusteczki Pampers - z nich moja mała miała ciągle czerwoną pupę :/ No i zapach (baaardzo delikatny) też mi pasuje. Cena podobnie jest ok, a niedawno w promocji były dwa opakowania po 80 chusteczek za niecałe 8 zł.

Ostatnia edycja:
My wczoraj skończyliśmy 3 teraz mamy 4 bo mały miał już na nogach odciśnięte gumki. Chusteczek używamy z pampersa sllep&play bo w makro była promocja i 4 paczki kosztowały 16 zł.

ja tez kupiłam te baby dream teraz 4, bo trójki juz za małe uciskały, ale teraz wyczaiłam promocje i kupiłam pampersy slep& play, fajne są, tylko tych boczków nie miają rozciąganych, ale daja rade:)

reklama
Do góry