reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pielegnacja naszych kruszynek

reklama
tez ostatnio zachecalam :tak:
ja w sumie kupiłam ją przez przypadek..
ale jak nigdy przeczytalam całą.. zawsze jakieś tam stronki były którymi się nie zainteresowałam..
a tu ... o tym w co ubierać dzidzi na spacer, kiedy i jak wychodzić..
nawet było o tym jak dziewczny pytały czy przebierać po karmieniu czy przed...
kiedy wprowadzać posiłki, jak karmić nocy co robić żeby spało całą noc, jak kąpać....
normalnie idealny nr dla listopadówek:-D

ja w sumie kupiłam ją przez przypadek..
ale jak nigdy przeczytalam całą.. zawsze jakieś tam stronki były którymi się nie zainteresowałam..
a tu ... o tym w co ubierać dzidzi na spacer, kiedy i jak wychodzić..
nawet było o tym jak dziewczny pytały czy przebierać po karmieniu czy przed...
kiedy wprowadzać posiłki, jak karmić nocy co robić żeby spało całą noc, jak kąpać....
normalnie idealny nr dla listopadówek:-D

Racja :-D ja kupilam ze wzgledu na bajki ;-) a w nastepnym numerze wszystko o chustach:tak:

Ja przewijam roznie, czasem przed karmieniem, czasem po a czasem 3x pod rzad-tak jak dzis np, bo co chwila szla kupa, a ja myslalam, ze wiecej nie bedzie...

Moj synus ma krostki na ciele i pupie, i nie wiem, czy potowki, czy alergia na cos co zjadlam, czy na proszek do prania...Moze jak jutro polozna przyjdzie to mi doradzi...

Juz wiem, ze pomidorowej jesc nie moge. Jadlam 2 dni z rzedu i Alanek z dobowym opoznieniem 2 dni z rzedu mial okropne gazowanie i kupy...

A w ogole jak robi kupy to bardzo rzadkie ale zolciotkie...to chyba ok jak jest na piersi, nie?

Helence tez pojawily sie takie male chrostki na buzi ale to na pewno potowki bo robia sie czerwone jak jest cieplej np przy kapieli a jak malutka jest w sypialni gdzie jest chlodniej to znikaja gdyby to bylo od jedzenia to raczej tak same z siebie po paru minutach by nie zbladly :confused2:
a taka zolta kupa to chyba ok
ja poki co nie zuwazylam zeby malej cos z jedzenia zaszkodzilo mam tylko problem z odbijaniem to znaczy zazwyczaj sie nie odbija Helenka nie ma problemow z brzuszkiem nie ulewa wiec moze to dlatego ze bardzo spokojnie pije i nie lyka przy tym tyle powietrza ?

żółciutka. rzadka, bezzapachowa jajeczniczka w pieluszcze to bonus za karminie piersią, najchętniej po pół roku nie wprowadzałabym innych pokarmów, bo kupki przestają być wtedy takie przyjemne :cool2:

no właśnie ja też:-D:-D:-D
tak zobaczyłam że gazeta z bajkami to mowię... "a wezmę ":tak:
i się cieszę że wzięłam....:-p a o chustach to nie dla mnie .... ;-)
a dla mnie jak najbardziej, bo motam ta moja i motam i za nic mi nie wychodzi :eek:
wiem, ze są kursy wiązania i szkolenia ale żaden kolo mnie, no i z noworodkiem raczej nie da rady

a dla mnie jak najbardziej, bo motam ta moja i motam i za nic mi nie wychodzi :eek:
wiem, ze są kursy wiązania i szkolenia ale żaden kolo mnie, no i z noworodkiem raczej nie da rady
wiadomo że dla każdego co innego:tak:
dla mnie nie bo ja nawet chusty nie mam:-p ale pewnie będzie też wiele innych ciekawych rzeczy związanych z innymi tematami

reklama
Do góry