Dziewczyny, powiedzcie czy swoje maleństwa najpierw przewijacie a potem karmicie czy na odwrót. Koleżanka mi mówiła, że ona najpierw przwija aby z pełnym brzuszkiem tego nie robić jednak jak czytam to właśnie po karmieniu dzieci robia kupke więc po co przewijać przed...
reklama
kilolek
podwójna listopadowa mama
ja przewijam po karmieniu, bo u nas zawsze idzie kupa podczas jedzenia albo zaraz po. A w dodatku Michas jak już sobie zrobi miejsce w brzuszku to zaraz jest głodny, wiec czasami jest tak, ze zrobi zaraz po kupkę ja go przewinę a on znowu chce jeść
zakręcone te pierwsze tygodnie. Jeszcze trochę i się "nauczy"

ja przewijam po karmieniu, bo u nas zawsze idzie kupa podczas jedzenia albo zaraz po. A w dodatku Michas jak już sobie zrobi miejsce w brzuszku to zaraz jest głodny, wiec czasami jest tak, ze zrobi zaraz po kupkę ja go przewinę a on znowu chce jeśćzakręcone te pierwsze tygodnie. Jeszcze trochę i się "nauczy"
Dziękuje za odpowiedź. W takim razie tez będę przewijać po karmieniu
Dziewczyny, powiedzcie czy swoje maleństwa najpierw przewijacie a potem karmicie czy na odwrót. Koleżanka mi mówiła, że ona najpierw przwija aby z pełnym brzuszkiem tego nie robić jednak jak czytam to właśnie po karmieniu dzieci robia kupke więc po co przewijać przed...
ja przewijam zawsze jak mała ma kupkę, często i przed karmieniem i po. Bo jak nie przewinę od razu, to magiczna kupka natychmiast wydostaje się jakoś z pieluchy, i wtedy za karę muszę też myć całą Gaję i wrzucać ubranka do namoczenia, potem prac z naszymi rzeczami w vizirze, a dopiero potem prać w loveli. Sama Lovela kupkom nie daje rady

Całe szczęście "Bobas" daje rade kupkom bez problemu![]()
a Bobas występuje w postaci plynu?
kilolek
podwójna listopadowa mama
nie, niestety tylko proszek. Za to chyba najtańszy ze wszystkich. I nprawdę super dopiera wszytsko, nawet stare plamy. Nawet jagody.a Bobas występuje w postaci plynu?
passingby
Fanka BB :)
Ja niejako w trakcie
D
dziunka24.
Gość
a Bobas występuje w postaci plynu?
Ja mam Lovele, ale w proszku (bo Ty rozumiem w plynie?) i wszystkie plamy za czasow malej Julki zeszly z ciuszkow. I bylam w szoku, bo chcialam te ciuszki powywalac, ale w ostatniej chwili wrzucilam do pralki i teraz jestem zadowolona

reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
chciałam napisać że w nowej gazecie "dziecko" jest bardzo dużo o pielęgnacji dziecka
w sumie jestwszystko co chciałabym wiedzieć....;-)
więc zachęecam do kupna...

w sumie jestwszystko co chciałabym wiedzieć....;-)
więc zachęecam do kupna...
Podziel się: