reklama
D
dziunka24.
Gość
Anadri ponoc wystarczy kapac dziecko na sucho do 6 tygodnia, a potem sprobowac na nowo kapieli, ale Twoj maly chyba dobrze ja znosi? U mojej mamy zadzialalo teraz to, ze do 6 tyg wlasnie nie kapali, a po tym czasie ona zaczela sie kapac z malym w duzej wannie. Ona sie kladzie do wanny, a Miloszka podaje tata na kolana. Maly zachwycony i od tego czasu sie nie boi, i tak juz 7 miesiecy sobie radza 

C
Cleo1981
Gość
U nas zmiany!!!!
Igorek od wczoraj ładnie nam spi
tzn nie budzi się co 2 h ale już co 3-4 h.
W nocy poszedł spać 23:30 obudził się na cyca 4:30
Kapiel się mu spodobała ostatnia, nózkami ruszał jak żabka.:-)
Oby nie zapeszyć ale jest coraz lepiej czyt.mogę dłużej pospać
Igorek od wczoraj ładnie nam spi

Oby nie zapeszyć ale jest coraz lepiej czyt.mogę dłużej pospać

U nas zmiany!!!!
Igorek od wczoraj ładnie nam spitzn nie budzi się co 2 h ale już co 3-4 h.
Oby nie zapeszyć ale jest coraz lepiej czyt.mogę dłużej pospać![]()
moj tez dzis w nocy spal rewelacyjnie. chyba dziala to zgaszanie swiatla. :-)w koncu sie wyspalismy i powiem ze sie tak rozleiwilam ze sama siebie musialam zmusic na wstanie w porze karmienia

C
Cleo1981
Gość
No ja też gaszę już lampkę :-)oby tak dalej...o słyszę kupa idzie czas pieluche zmienićmoj tez dzis w nocy spal rewelacyjnie. chyba dziala to zgaszanie swiatla. :-)w koncu sie wyspalismy i powiem ze sie tak rozleiwilam ze sama siebie musialam zmusic na wstanie w porze karmienia![]()

D
dziunka24.
Gość
moj tez dzis w nocy spal rewelacyjnie. chyba dziala to zgaszanie swiatla. :-)w koncu sie wyspalismy i powiem ze sie tak rozleiwilam ze sama siebie musialam zmusic na wstanie w porze karmienia![]()
To uwazaj, bo ja mialam tak, ze kilka dni po porodzie zasnelam tak mocno, ze nikt nie byl w stanie mnie dobudzic

passingby
Fanka BB :)
My kapiemy codziennie, do tego w nadmanganianie potasu bo mala ma wypryski. Jeszcze dw dni tak pokapiemy. Dzien w dzien o 21 jest ta sama zabawa - ja opierdzielam lepsza polowe ze jeszcze nie gotowa kapiel a amala sie zraz obudzi i slysze w odpowiedzi: a musimy dzis kapac?
Lepsza polowa nie moze wytrzymac placzu jaki serwuja nam Ida w czasie kapieli. Poza tym jest mega spokojnym dzieckiem.
Ja w innej sprawie - wychodzicie juz z maluchami? Bo my codziennie na 20 minut. Zaczelo sie od kontroli zoltaczki na ktora musialam sie wybrac z mala, potem spacery na pobranie krwi, znowu wizyta u pani doktor... i tak okzalao sie ze dzien w dzien od wtorku latamy na spacery. Pediatra kazala kontynuowac skoro i tak wychodzimy
. Tak wiec z pominieciem werandowania my codziennie teraz na 20 minut idziemy z psem siku 
Stosuje metode "babc" - czyli oprocz ogacenie malej klade jej na twarz pieluszke flanelowa - zeby nie dostala haustu zbyt zimnego powietrza.
Lepsza polowa nie moze wytrzymac placzu jaki serwuja nam Ida w czasie kapieli. Poza tym jest mega spokojnym dzieckiem.
Ja w innej sprawie - wychodzicie juz z maluchami? Bo my codziennie na 20 minut. Zaczelo sie od kontroli zoltaczki na ktora musialam sie wybrac z mala, potem spacery na pobranie krwi, znowu wizyta u pani doktor... i tak okzalao sie ze dzien w dzien od wtorku latamy na spacery. Pediatra kazala kontynuowac skoro i tak wychodzimy
Stosuje metode "babc" - czyli oprocz ogacenie malej klade jej na twarz pieluszke flanelowa - zeby nie dostala haustu zbyt zimnego powietrza.
reklama
Podziel się: