reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pielegnacja naszych kruszynek

Ja Alicję samrowałam Mustellą faktor 30, ale ona woli być na razie schowana w budzie i pod parasolką, więc i tak słońce na nią nie pada.
Za to ja mam dłonie opalone od prowadzenia wózka jakbym miała rękawiczki :)

reklama
Ja smaruje DAX Sun z filtrem 30. Akurat taki byl w aptece jak kupowalam.
Jestem z niego zadowolona, a kupilam niestety tez troszke za pozno, wydawalo mi sie ze malego w gondoli slonce nie chwyci, a jak kiedys wrocilismy ze spacerku to cale poliki mial czerwone...
No ale juz jestem madrzejsza ;)
pzdr

ok, to popatrzę za tymi co pisałyście i kupię jakiś. Wkurzyła mnie tylko farmaceutka z apteki, bo wmawiała mi, że dla niemowląt i małych dzieci tylko Penaten ma kremy z filtrem, myślała, że na jakąś ciemnotę trafiła :( Powiedziałam jej, że osobiście widziałam Nivea faktor 30, ale ten wydawał mi się tłusty, to ona wmawiała mi, że kremy nie są tłuste, że to musiała być jakaś maść.

Agrafka ja tez mam słoneczne rękawiczki na dłoniach :)

Madziek - pewnie tylko firma Penaten daje prezenty pani farmaceutce , o innych więc "zapomina "...

na razie kokos to ta bardziej gładka tzn bardziej zbita strona (jak siennik). A nie odpina ci się pokrowiec? wtedy byś mogła zajrzeć i się upenic

rozpielam i tak: z jednej strony materac, a z drugiej jakies brazowe siano i na ktorej ma spać?????
Ale ja ciemna dalej nie moge sie nadziwic

Dziewczyny potrzebuję rady... Cały czas używam produktów Emolium ale chciałabym kupić jakiś krem do buźki z filtrami. Powiedzcie jaki żeby nie uczulił małego... Kiedys testowałam np. Nivea, Hipp i go uczuliły. Znacie jakiś krem co jest podobny do Emolium a ma filtry?

ja też używam do pielęgnacji Emolium, a do smarowania buźki z ochroną przed promieniami UVA i UVB używam Ziajki z filtrem 30 i odpukać nic mu po tym się nie dzieje, a jest nie droga ok 16 zł za 125 ml :-)

Ja ze zwykłego sknerstwa spróbowałam znowu nivei do kąpieli i znowu wyszlo uczulenie, Więc wracamy do emolium...
Ciekawe , ze zel do kapieli go uczula a krem do buzki tej samej firmy nie uczula

reklama
Do góry