reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pielegnacja naszych kruszynek

reklama
a ja nadal do kąpieli kilka kropel parafiny, i raz na tydzień kilka kropel białego jelenia do umycia główki, żeby zneutralizować naturalny zapaszek ;-)
niczym nie smaruję.

To Gajas ma pewnie taką fajną skórę jak Julka :) Nic się nigdy no\ie działo i nie dzieje, oliwki nie trzeba było używać, oparzenia słoneczne nawet jej nie groźne bo opala się od razu na brązowo ( no, nie mówię tu o skrajnościach ;) Za to Asia co chwile krostki, sucha skora, nawet samo oilatum nie pomagalo i trzeba bylo dodac oliwke... az boje sie lata... niby smaruje juz 50-tka ale zobaczymy...

taak, taką mam promocję po tym, co przeszłam i przechodze z pielęgnacją i leczeniem skóry Eli..
ale być może fakt, że unikam chemii jak mogę, też sprawia, że jej skóra jest ok..

My nadal plyn oilatum na zmiane z mydelkiem oilatum. Od poczatku niczym nie smaruje. Chyba ze zmiany skazowe to kremem oilatum, a pachwiny i pupe linomagiem.

My Oilatum do kapieli, pupkę rączki, nóżki mydełkiem bambino, głowka szamponem Oilatum.

Dziewczyny co ile myjecie głowki dzieciom? Iza z tego co zrozumiałam raz na tydzien? hm....ja w sumie nie wyliczam dokładnie ale myslę, ze raz na 2-3 dni bo raz na tydzien dla mnie to za rzadko.

uleńka - raz na tydzien myje jeleniem, robie to bardziej dla siebie niz dla małej, bo zalezy mi na zapachu.. a codziennie sama woda z parafiną, tak jak całe ciałko :-)

reklama
Aha :) A Jeleń pachnie wogole? ;) Bo już myślalam ze za często myję szamponem, bo w Oilatum tak jak ciałko też codziennie, bo i tak przy brykaniu się zachlapuje więc przelatuję gąbeczką.

Do góry