reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pielegnacja naszych kruszynek

reklama
ja gdzieś czytałam, że druga strona dopiero kolo roku. Mój starszy to już sobie tak umościł materac, ze obie równe są te strony ale kokosowa twardsza teraz.

Ale mnie zastrzeliłyście z tymi stronami materacyka szoooook
nie pomyslalam o tym nawet, a tez mam ten kokos-gryka
uswiadomcie mnie lepiej po jakiej ma stronie tego materacyka spac i jak mam je rozroznic, ale dalam plamę

Jesli chodzi o kapiel to ja tez mam ten plastikowy, latwiej utrzymac go w czystosci jak dla mnie. Ale jak mąż kąpie to trzyma sam malego, mnie to zaraz plecy siadaly.

Krem mamy z filtrem 30 LINOMAG "SUN Krem"

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ale mnie zastrzeliłyście z tymi stronami materacyka szoooook
nie pomyslalam o tym nawet, a tez mam ten kokos-gryka
uswiadomcie mnie lepiej po jakiej ma stronie tego materacyka spac i jak mam je rozroznic, ale dalam plamę

Jesli chodzi o kapiel to ja tez mam ten plastikowy, latwiej utrzymac go w czystosci jak dla mnie. Ale jak mąż kąpie to trzyma sam malego, mnie to zaraz plecy siadaly.

Krem mamy z filtrem 30 LINOMAG "SUN Krem"
na razie kokos to ta bardziej gładka tzn bardziej zbita strona (jak siennik). A nie odpina ci się pokrowiec? wtedy byś mogła zajrzeć i się upenic

Ja Alanowi na spacery kupilam Zajki krem z faktorem 50. Dla dzieci powyzej 6go miesiaca. Zastanawialam sie nad 30(od pierwszych chwil dziecka), ale ze ja potrzebuje ochrony a wlasciwie blokady to wzielam 50 ze wzgedu na mnie. Zreszta, na jego buzke, na te plamy im wyzsza ochrona tym lepsza.

hmm a juz smarujecie buźki tymi faktorami?
ja dopiero niedawno kupiłam krem przeciw słoneczny, bo u mnie na wiosce, jak pani z apteki stwierdziła, że nie ma jeszcze sezonu...., dopiero teraz znalazłam i oczywiście ZA PÓŹNO, bo Arek już ma poliki opalone

ja tez smaruje jak sloneczko wyglada. Mamy nivei z filtrem 30, ale jak dla mnie to slabo sie rozprowadza, kiedys moj K wybieral młoda na spacer i tak ją wysmarował ze wygladała jak geisza ;o

A ja Alana jeszcze nie smarowalam bo w gondoli byl schowany, a i o sobie zapomnialam i niestety juz mnie "wzielo"sloneczko i wyszly plamy :((((

reklama
Do góry