reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pielęgnacja maluchów

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
jak zamierzacie rozwiązać problem zużytych pieluszek?

:-p ja to chyba w tyle jestem... ale nie mozna tych pieluszek po prostu do kosza wyrzucać? Przecież śmieci się codziennie wynosi, a jak trzeba będzie częściej, to się częściej będzie wynosić... :-p

ps. co to sa paklanki? :-p

można tez użyć zwykłych małych worków na śmieci
ja mam mały kosz - 3-4 pieluchy i już kosz byłby pełny, chyba zakupie jakiś większy na pieluchy

ok. mam te paklanki :-p hmmm... ja tam będę chyba w zwykłe worki zawijac i do smieci i mojego M. wysyłac częściej ze śmieciami :-D Jak zapach będzie nie do wytrzymania, to może i te paklanki dokupię :tak:

ok. mam te paklanki :-p hmmm... ja tam będę chyba w zwykłe worki zawijac i do smieci i mojego M. wysyłac częściej ze śmieciami :-D Jak zapach będzie nie do wytrzymania, to może i te paklanki dokupię :tak:
Ja też mam taki plan:-) Paklanki jedne zakupiłam na wypróbowanie, ale to raczej jak pójdziemy w gości będę z nich korzystać, coby komuś ewentualnie smrodku nie zostawiać:-D

a ja dzś kupiłam właśniewiaderko z przykrywką, nie za duże, nie za małe, myślę, że góra 5-7 pieluszek wejdzie, więc napewno codziennie będą wywalane, tam też zwykł worek na smieci, a paklanki podobnie jak asieek jeśli w gości pójdziemy;-)

no właśnie ja mam przekichane z tymi pieluchami, bo mieszkam w domu, a tutaj śmieci są zabierane 1 raz w miesiącu:szok:. Nie wyobrażam sobie co będzie w lecie:no:. Albo zasmrodzę garaż albo zostawię gdzieś w ogrodzie mając złudną nadzieję, że szczury i psy się nie podepną pod te smrodki i nie wywleką po całym ogrodzie i do sąsiadów:angry:

no właśnie ja mam przekichane z tymi pieluchami, bo mieszkam w domu, a tutaj śmieci są zabierane 1 raz w miesiącu:szok:. Nie wyobrażam sobie co będzie w lecie:no:. Albo zasmrodzę garaż albo zostawię gdzieś w ogrodzie mając złudną nadzieję, że szczury i psy się nie podepną pod te smrodki i nie wywleką po całym ogrodzie i do sąsiadów:angry:
raz w miesiącu? :szok::szok:
u mnie raz w tygodniu a mieszkamy na wsi w domu, mamy takie kubły , które za płot wystawiamy, więc nie jest tak źle..
estragon, to będziesz codziennie brała pieluchyb w reklamówkę i na spacerze to kosza wrzucała;-)

reklama
My też mamy plastikowy kubeł, który się wystawia za ogrodzenie. Do tej pory jeździli 2 razy w miesiącu, a od nowego roku zmieniła się firma i tylko raz w miesiącu jeżdżą.
A siatek z brudnymi pieluchami, to tutaj nie miałabym gdzie wywalac, bo kosze stoją tylko na rynku, a tam zawsze masa ludzi...:sorry:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry