Zastanawialiśmy się nad tymi koszami Snagenic, ale póki co nie będziemy na to wydawać kaski.
ja tez sie zastanawm, wklad wystarcza na miesiac, kosztuje ok 25zl, a ile Paklanki?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zastanawialiśmy się nad tymi koszami Snagenic, ale póki co nie będziemy na to wydawać kaski.
jak zamierzacie rozwiązać problem zużytych pieluszek?
Ja też mam taki plan:-) Paklanki jedne zakupiłam na wypróbowanie, ale to raczej jak pójdziemy w gości będę z nich korzystać, coby komuś ewentualnie smrodku nie zostawiaćok. mam te paklanki hmmm... ja tam będę chyba w zwykłe worki zawijac i do smieci i mojego M. wysyłac częściej ze śmieciami Jak zapach będzie nie do wytrzymania, to może i te paklanki dokupię
jak zamierzacie rozwiązać problem zużytych pieluszek?
raz w miesiącu?no właśnie ja mam przekichane z tymi pieluchami, bo mieszkam w domu, a tutaj śmieci są zabierane 1 raz w miesiącu. Nie wyobrażam sobie co będzie w lecie. Albo zasmrodzę garaż albo zostawię gdzieś w ogrodzie mając złudną nadzieję, że szczury i psy się nie podepną pod te smrodki i nie wywleką po całym ogrodzie i do sąsiadów