- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
aguska24mir
mama Pawełka :)
u nas tez czpeczka to podstawa a jak nie totak jak aga0411 zakładamy kaptur
jedynie czapki nie zakładalismy jak były upały
jedynie czapki nie zakładalismy jak były upały
madziamadzia
Fanka BB :)
U nas też piździ , bo z lewej pole, z przodu pole, z tyłu pole, tylko po prawej dom, więc czapka obowiązkowa ;-)
Już jestem pewna na 100%, że Hanuśka jest uczulona na Persil Sensitiv, bo uczulenie zniknęło całkowicie. Myjemy ją teraz żelem z Musteli i jest super. Skórę ma gładką, a żel bardzo wydajny, bo bierze się trochę na rękę jak mydło w płynie.
Już jestem pewna na 100%, że Hanuśka jest uczulona na Persil Sensitiv, bo uczulenie zniknęło całkowicie. Myjemy ją teraz żelem z Musteli i jest super. Skórę ma gładką, a żel bardzo wydajny, bo bierze się trochę na rękę jak mydło w płynie.
Ostatnia edycja:
N
nataliak
Gość
hehe a wczesniej myliscie persilem? sorki ale tak to zabrzmialo a ja mam od rana dobry humor i mnie wszystko smieszy
a probowaliscie innych zeli z pompka? fajny jest z babydream. i fakt, sa bardzo wydaje, my przez 4miesiace zuzylismy dopiero pol top-to-toe j&j i pol babydream.
a probowaliscie innych zeli z pompka? fajny jest z babydream. i fakt, sa bardzo wydaje, my przez 4miesiace zuzylismy dopiero pol top-to-toe j&j i pol babydream.
madziamadzia
Nie rzeczywiście, to tak zabrzmiałohehe a wczesniej myliscie persilem? sorki ale tak to zabrzmialo a ja mam od rana dobry humor i mnie wszystko smieszy
Ostatnio pisałam, że Hanusia dostała uczulenie i podejrzewałam, że przez Persil, a żel swoją drogą zmieniliśmy ;-) Innych z pompką nie próbowaliśmy. Dzięki za informacje
h
ja mam tez ten niebieski z pompką, od początku i zużyte jakieś 3/4
ja mam tez ten niebieski z pompką, od początku i zużyte jakieś 3/4
tez mamy ten zel:-)fakt od niedawna ale jest bardzo fajny,zapach super,wydajny noi najwazniejsze nie uczula itp
reklama
corina
dziewczyny jak Wy teraz ubieracie na dwor Wasze maluchy?
u mnie zimno jak cholera bylo dzis niewiele ponad 10 st. i ja mala ubralam w:
bodziak z krotkim rekawkiem, na to bluzeczka z długim i bluza ciepla z kapturem, no i czapka oczywiscie
rajstopki, skarpetki i spodnie dresowe a i przykryta byla juz tym cieplejszym kocem akrylowy
nie wyobrazam sobie jeszcze jednej warstwy jej ubrac. tj jakiejs kurtki bo wtedy raczej nie zmiescilaby sie w gondoli z tym grubym kocem.
u mnie zimno jak cholera bylo dzis niewiele ponad 10 st. i ja mala ubralam w:
bodziak z krotkim rekawkiem, na to bluzeczka z długim i bluza ciepla z kapturem, no i czapka oczywiscie
rajstopki, skarpetki i spodnie dresowe a i przykryta byla juz tym cieplejszym kocem akrylowy
nie wyobrazam sobie jeszcze jednej warstwy jej ubrac. tj jakiejs kurtki bo wtedy raczej nie zmiescilaby sie w gondoli z tym grubym kocem.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.