- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
dziewczyny a jakie macie sposoby na zimne chusteczki do dupeczki? jak ja dzis z rana małej przejechałam przy przewijaniu to az sie wzdrygła budula z zimna.
wyciagam i chwile trzymam w zamknietej dloni
corina
Fanka BB :)
u nas tez 22 st. ja małej dziś na bawełnianego pajacyka ubrałam jeszcze jeden polarkowy, bo w samym z bawełny była zziębnięta moim zdaniem. w nocy za to spi w pajacu i do tego w śpiworku bo strasznie sie rozkopuje. od kiedy stosuje spiworek mała do 6-7 mi przesypia
a tu dziś 18 stopni, a jak pojechaliśmy wyżej w góry to było 13
młody miał bodziak z długim rękawem, na to gruby sweter z kapturem i kurtka :-)
na dole grube rajstopki i spodenki dresowe w wózku na kocyku lezał i przykryty kocykiem ,ale wkurzał się z takim grubym ubraniem :-(
młody miał bodziak z długim rękawem, na to gruby sweter z kapturem i kurtka :-)
na dole grube rajstopki i spodenki dresowe w wózku na kocyku lezał i przykryty kocykiem ,ale wkurzał się z takim grubym ubraniem :-(
u nas od wczoraj ciepłe kaloryfery a ja nadal nie mam ciepłych ubrań dla Lilianki, kompletnie nie wiem jakie mam kupić
Ale ciepłych ubrań do domu czy na spacery?
i takich i takim, mam tylko 3 bluzy
Nie wiem Krewetka w czym gustujesz ale ja na takie zimne dni do chodzenia po domu nakupiłam małej pajace, ewentualnie jeszcze body z długim rękawem i na to śpiochy (nie lubię spodenek bo mam wrażenie że jej brzuch obciskają). Natomiast na spacery zakładam jej na ubranie również pajaca takiego z polaru i przykrywam kocykiem Wolę to niż bluzy i spodenki bo nic jej się tam nie ściąga a ona się wierci bardzo no i nigdzie tam jej nie podwiewa
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.