reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pielęgnacja maluchów

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
u nas też 22 stopnie. Wreszcie się da życ:p A Mały w długim rękawku poleguje

reklama
u nas tez 22 st. ja małej dziś na bawełnianego pajacyka ubrałam jeszcze jeden polarkowy, bo w samym z bawełny była zziębnięta moim zdaniem. w nocy za to spi w pajacu i do tego w śpiworku bo strasznie sie rozkopuje. od kiedy stosuje spiworek mała do 6-7 mi przesypia ;)

a tu dziś 18 stopni, a jak pojechaliśmy wyżej w góry to było 13 :szok:
młody miał bodziak z długim rękawem, na to gruby sweter z kapturem i kurtka :-)
na dole grube rajstopki i spodenki dresowe w wózku na kocyku lezał i przykryty kocykiem ,ale wkurzał się z takim grubym ubraniem :-(

Ja dziś rano patrzę na termometr a u mnie w domu 19 stopni...! Dziś mamy akcję uszczelniania okien a to nowe, plastikowe okna...:(

u nas od wczoraj ciepłe kaloryfery a ja nadal nie mam ciepłych ubrań dla Lilianki, kompletnie nie wiem jakie mam kupić

i takich i takim, mam tylko 3 bluzy

Nie wiem Krewetka w czym gustujesz ale ja na takie zimne dni do chodzenia po domu nakupiłam małej pajace, ewentualnie jeszcze body z długim rękawem i na to śpiochy (nie lubię spodenek bo mam wrażenie że jej brzuch obciskają). Natomiast na spacery zakładam jej na ubranie również pajaca takiego z polaru i przykrywam kocykiem :) Wolę to niż bluzy i spodenki bo nic jej się tam nie ściąga a ona się wierci bardzo no i nigdzie tam jej nie podwiewa :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry