- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Oleśka1977
Jagody i Jaśki:)
skąd taki kalendarz wytrzasnąć???? Super sprawaoleśka - a próbowałaś taki kalendarz z naklejkami, przy każdym umyciu ząbków jedna naklejka.. gdy się zbierze wszystkie powstaje obrazek a za obrazek nagroda
Nikita, Jagoda woli Mydło wszystko umyje, nawet uszy i szyję))
madziamadzia
Fanka BB :)
Oleśka, Elwiwas chodziło chyba o taki SUPER KALENDARZ SZCZOTKOWAŃ Z ELINKĄ+NAKLEJKI ! (1182163862) - Aukcje internetowe Allegro
Oleśka1977
Dzięki wielkie dziewczynki!!!!!!!!!!!
Już kupiłam To teraz czekam na przesyłkę
Jesteście kochane. Mam nadzieję, że to zda egzamin. Myślę że tak, bo Jagoda UWIELBIA naklejki!!!
Już kupiłam To teraz czekam na przesyłkę
Jesteście kochane. Mam nadzieję, że to zda egzamin. Myślę że tak, bo Jagoda UWIELBIA naklejki!!!
aguska24mir
mama Pawełka :)
dziewczyny super ten kalendarz powiedziłą o nim kolezance co ma 3 letniego synka i nie chciał myc zabkow tez dzis zamowiła go\.
o własnie o ten mi chodziło
Proponuje jednak ułatwic z racji ze jest jeszcze malutka i mogła by sie zniechęcić, ze tak długo musi czekac. Np. 1tygodniu - pierwsza nagroda, nastepnie tak samo a potem wydłuzac. Obrysowac dany tydzien, zeby mała sie nie pogubiła i widziała ile jeszcze. a na konic za cały obrazek wieksza nagroda
trzymam kciuki za Jagodzie i informuj jak wam idzie
Proponuje jednak ułatwic z racji ze jest jeszcze malutka i mogła by sie zniechęcić, ze tak długo musi czekac. Np. 1tygodniu - pierwsza nagroda, nastepnie tak samo a potem wydłuzac. Obrysowac dany tydzien, zeby mała sie nie pogubiła i widziała ile jeszcze. a na konic za cały obrazek wieksza nagroda
trzymam kciuki za Jagodzie i informuj jak wam idzie
Oleśka1977
Będę zdawać relację na bieżąco
w takim razie trzymam kciuki za wszystkie leniuchy
komi- słyszałaś może o tych plastrach znieczulających? Przykleja się taki plaster w miejsce gdzie ma być szczepienie, ok godzine wcześniej i podobno znieczula. Może faktycznie są dobre. Piszę Ci o tym bo pamiętam, że Twoj malutki źle znosi kłucia.
komi- słyszałaś może o tych plastrach znieczulających? Przykleja się taki plaster w miejsce gdzie ma być szczepienie, ok godzine wcześniej i podobno znieczula. Może faktycznie są dobre. Piszę Ci o tym bo pamiętam, że Twoj malutki źle znosi kłucia.
reklama
Frigga, a próbowałaś zwykłą oliwkę? U mnie super podziałała i ciemieniucha do dziś nie wróciła. A u Karolka Estragon było pełno ciemieniuszki i pomogła Olejuszka Skarb Matki. Zanim kupisz drogie leki to spróbuj to.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.