reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pielęgnacja i opieka nad naszymi maluszkami

Pieluszki : Uzywam pampersowa active baby i dada jak dla mnie super. Gracjanek sika naprawde wiele i nigdy mi dada nie przeciekla za to hugiesy masakra potop i twarde. Gaga tez jak dla mnie sa ok :)
Husteczki dada ale niebieskie, pampersy pomaranczowe, agies ale te z lapkami takie
Lezenie na brzuszku: Gracjanek jak nie chce to po prostu nie chce i go nie zmusze a jak chce to lezy i lezy rozglada sie i glownie za moim glosem

reklama
mitaginka, a ja widzę, że jak dziecko lubi leżeć na brzuchu, to go nie trzeba mobilizować (Marta), a jak nie lubi (nie lubiło), to żadne sztuczki nie działają (Filip). Mam nadzieję, że Tysia nie będzie tak uparta, jak moje starsze dziecko.

U mnie tez z tym problem... i widocznie moja - nie lubi... Dzis byla zadowolona, to mysle wykorzystam to... a Ona w ryk, jakby Ja ten brzuszek bolal :-( Ale poprobuje jeszcze. Narazie nie panikuje.

ja też najczęściej kładę na brzuszku na swoich kolanach i tak lubi najbardziej a ja zauważyłam, że mi w tej pozycji najwygodniej przewijać i przebierać więc często tak leży.

w końcu Asiunia zaczeła wyciągać rączki po zabawki co prawda narazie do 1 ale zawsze coś. to może już niedługo zacznie się bawić sama

ps.właścnie leży mi na kolanach i ssie moją nogę ałała boli muszę dać cycka

a co jesli dziecię nie robiło kupki od 6 dni??!!
kurcze chlopcy jak byli mali to po pare dziennie, a Nika juz 6ty dzien nei robila i sei zaczynam martwic:( macie takie problemy? konsultowala to ktoras z was z pediatra?

niecałą godzinę po czopku poszła kupka... ten zapach:-D

ciekawe czym to spowodowane:( teraz mam inne mm, mimo ze daje raz dziennie i to nie zawsze, to moze to to...

jakie mm dajecie? mialam enfamil a teraz bebilon jakos bebiko i naan mnie nie przekonuje:(

reklama
niecałą godzinę po czopku poszła kupka... ten zapach:-D

ciekawe czym to spowodowane:( teraz mam inne mm, mimo ze daje raz dziennie i to nie zawsze, to moze to to...

jakie mm dajecie? mialam enfamil a teraz bebilon jakos bebiko i naan mnie nie przekonuje:(

synek znajomych dostaje enfamil od niedawna też dodatkowo i robi teraz bardzo rzadko kupy, węc moze to przez mleko, my jak dawalismy mm to Nana i było ok z kupami

Do góry