reklama
dragonfly.ks
Fanka BB :)
Walimek, ja też mam tę wanienkę z Ikei i Mateusz już się w niej ledwo mieści. JA stawiam wanienkę na specjalnym stelażu.
My używamy pampers premium 2.
My używamy pampers premium 2.
mamusiaDorusia
Fanka BB :)
Z pampersów 3 przeszłam na huggiesy 3,ale te z Kubusiem Puchatkiem;prawie jak pampersy.Dada odpada,mały po 2 h przemoczony,bella happy jak dla mnie-totalna beznadzieja..
My kąpiemy na gąbce a na to pieluszka tetrowa i maluch bardzo zadowolony a myjemy ręką. Wymieniam gąbkę co miesiąc mi ona nie śmierdzi.
Pieluszki haggis 2 ale są na niego jeszcze dobre. Mam już paczkę 3 i jak mi się ta skończy to zobaczę czy są na niego już dobre czy jeszcze za duże.
Pieluszki haggis 2 ale są na niego jeszcze dobre. Mam już paczkę 3 i jak mi się ta skończy to zobaczę czy są na niego już dobre czy jeszcze za duże.
ja też kąpię tylko ręką. wanienkę na komodę sobie stawiam.
baby a co w dadzie nie tak? odparzenia się robiły? bo ja używam i jestem zadowolona. nic się nie dzieje i zaraz na 3 przechodzimy
po pierwsze są potwornie sztywne i szerokie a po drugie młodemu notorycznie przeciekały bokiem i musiałam kilka razy dziennie i czasem też dwa razy w nocy przebierać bodziaka, zawsze pilnuję żeby siusiak był na dół i w ogóle a jednak przeciekają, poprostu zbyt wolno wchłaniają płyn i pieluszka prawie sucha a większość wypływa bokiem, no i jak już trochę nasika i nie wycieknie bokiem tylko się wchłonie to między nogami robi się wielka twarda klucha
![Dry :dry: :dry:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/dry.gif)
zabawki najlepiej wydające dźwięki. Ja młodego kładę na matę na której są różne faktury i wydaje różne dźwięki np. szeleści pipipczy i takie tam. Mówię do niego z różnych stron tak aby musiał się odwrócić żeby mnie zobaczyć. Kładę przed nim kolorową zabawkę albo przesuwam ją tak aby patrzył na nią i przesuwał za nią główkę.
a mate mam taką z Ikei
SUPER MATA EDUKACYJNA IKEA!!! POLECAM (1672553388) - Aukcje internetowe Allegro
ale widzę że zmienili już kolekcję i teraz jest taka szara ale średnio mi się ona podoba...
LEKA CIRKUS Mata do zabawy - IKEA
a mate mam taką z Ikei
SUPER MATA EDUKACYJNA IKEA!!! POLECAM (1672553388) - Aukcje internetowe Allegro
ale widzę że zmienili już kolekcję i teraz jest taka szara ale średnio mi się ona podoba...
LEKA CIRKUS Mata do zabawy - IKEA
reklama
temat pieluchy: fakt ja używam gagi lub daday i jestem zadowolona. Ostatnio tez dostałam pieluchy z Rossmanna babaydream 2 i muszę powiedzieć, że jak na roz 2 są naprawdę duże, ale jakoś wchłaniania kiepska.
Natomiast bardzo lubię i często kupuję chusteczki nawilżone z Rossmanna te z olejkiem jojoba. Pupka Wikusi jest po nich naprawdę miękka i zero odparzenia. Innymi chusteczkami jakie zakupujemy to biedronkowe dady naturalne lub te najzwyklejsze tescowe - jak na tesco to ładnie pachną.
Leżenie na brzuszku: dalej w w ykonaniu Wiki to kiepsko idzie i nie zmuszam jej bo jak Petinka pisze nic na siłę, ale wziełam sie na sposób pediatry Zawitkowskkiego leżenie na kolanach mamy. To się jej podoba i poleży tak 10-15min i jest w miarę szczęśliwa.
Noworodek chce leżeć na brzuchu - Niemowlę - arykuł
Natomiast bardzo lubię i często kupuję chusteczki nawilżone z Rossmanna te z olejkiem jojoba. Pupka Wikusi jest po nich naprawdę miękka i zero odparzenia. Innymi chusteczkami jakie zakupujemy to biedronkowe dady naturalne lub te najzwyklejsze tescowe - jak na tesco to ładnie pachną.
Leżenie na brzuszku: dalej w w ykonaniu Wiki to kiepsko idzie i nie zmuszam jej bo jak Petinka pisze nic na siłę, ale wziełam sie na sposób pediatry Zawitkowskkiego leżenie na kolanach mamy. To się jej podoba i poleży tak 10-15min i jest w miarę szczęśliwa.
Noworodek chce leżeć na brzuchu - Niemowlę - arykuł
Podziel się: