reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pielęgnacja i opieka nad naszymi maluszkami

reklama
Dziewczyny powiedzcie mi kochane czy jak przystawiacie swoje dzieci do piersi często tj. co pół albo co godzinę to macie pełne piersi? Bo ja mam chyba jakiś kryzys laktacyjny :-(

Dziewczyny powiedzcie mi kochane czy jak przystawiacie swoje dzieci do piersi często tj. co pół albo co godzinę to macie pełne piersi? Bo ja mam chyba jakiś kryzys laktacyjny :-(

mi sie wydaje ze mam puste i nawet nie slysze jak mala polyka ale i tak zasypia w koncu i juz w nocy mam pelniejsze

Laski, a te pieluszki "dada" to gdzie się kupuje?
Kozica - a po co przystawiasz tak często?
A na potówki lekarstwo? mniej ubranek same znikną ;)
w jakiej temp. trzeba prać ubranka żeby sprać kupę:cool:?

hatorska- kupe z ubranek najpierw splukuje i mocze w proszku a pozniej piore w 30 stopniach razem z naszymi ubraniami chyba ze to biale ubranko to w 60 z pieluchami

hatorska dada w biedronce są:tak: ostatnio na nie patrzyłam 26,99za 68 sztuk 3 (chyba 68:dry: My na razie pampersy 2 mamy i jest ok parę razy tylko musiałam body przebierac bo mokre było

na potówki to polecają kąpiel w nadmanganian potasu chyba trochę się tego wsypuje i robi się różowa woda ale nie wiem czy to u naszych maluszków już można :confused: jeszcze kąpiel w krochmalu ,nie przegrzewanie dziecka p omaga

kupę zawsze najpierw ręcznie piorę potem normalnie nawet na 40 i ubrania czyste są

kozica ja dzisiaj przystawiałam co chwile piersi wydają się być puste ale cały czas mleczko leci:tak:

ja nie mogę kupki odprać :( ani z pieluszek, ani z ręcznika, ani ze śpioszków :( cholipka
Nati - szacun za tetrę...Joll chyba też na tetrze jedzie.....

Ostatnia edycja:
reklama
mi dady nie podeszły..ogólnie lipe mam z pampersami...czasem zajrze po jednym "siku" chwile po zmianie, a tam już czuje mokro,więc jak do cholerci ma wytrzymać kilka godzin jak po porządnym sikaniu mokro...nie wiem jakie testować już, a z wylatywaniem nie mamy problemów, raz dziś się zdarzyło, bo testowałam 3 , teściowie kilka paczek przywieźli ,więc chciałam sprawdzić, no ale za duże jednak

Do góry