moja nie zasnie bez cyca no chyba ze na dworzu w wozku. w pieluchach dosiadczenia brak chociaz zuzylam juz prawie polowe paczki-tescowe i raz cos wycieklo ale to jeszcze w szpitalu jak byly za duze. co do chusteczek to wole te z rossmana niz z dada sa wilgotniejsze i sie latwiej wyciagaja bo dada sa jakby "sklejone"
reklama
zasnela!! musze ja tak uczyc bo zwariuje z trójeczką do usypiania
Starszak duzy to juz sam daje rade
Mlody nie ma bata zeby sam zasnął
ale jakby Nika sama zasypiala grzecznie w lozeczku co wieczor to bylby raj
hehh cos zaczyna sie dziac w lozeczku.
zapeszylam?????
Starszak duzy to juz sam daje rade
Mlody nie ma bata zeby sam zasnął
ale jakby Nika sama zasypiala grzecznie w lozeczku co wieczor to bylby raj
hehh cos zaczyna sie dziac w lozeczku.
zapeszylam?????
pandora83
Fanka BB :)
my też tylko pampersy i może ze dwa razy był przeciek bo matka za luźno w nocy pieluchę zapięła też już na 3 przechodzimy bo 2 zaczynają uwierać małego
a jeśli chodzi o zasypianie to póki co tata buja w rożku ale trza oduczać bo zaczyna to być coraz bardziej uciążliwe- rożek nie poręczny a wkład już 5 kg no i T już się nabawił nieświadomego kołysania nogami kiedy siedzi na łóżku
a po interwencji asiuni(dzięki kochana:-)) noc przy uchylonym oknie jak najbardziej ok młody spał najpierw 4,5 h a potem 3 i póki co zdrowy
a jeśli chodzi o zasypianie to póki co tata buja w rożku ale trza oduczać bo zaczyna to być coraz bardziej uciążliwe- rożek nie poręczny a wkład już 5 kg no i T już się nabawił nieświadomego kołysania nogami kiedy siedzi na łóżku
a po interwencji asiuni(dzięki kochana:-)) noc przy uchylonym oknie jak najbardziej ok młody spał najpierw 4,5 h a potem 3 i póki co zdrowy
U nas wszystkie rozki za male od urodzenia praktycznie. Maly spi pod moja koldra w samym pajacyku badz w samym body na dlugi rekaw nozki gole plus skarpetki w nocy jak go przewijam to spocony byl masakrycznie i plakal az nie ochlonal w pokoju mamy 24 stopnie zdechnac idzie. W nocy mamy okno na uchylne teraz jak tak cieplo. Gdyby maly spal w lozeczku bylo by mu chlodniej ale co poradze jak spi wtedy krotko. My chusteczki mamy teraz dada lecz najbardziej podchodza mi huggies te z lapkami a wyprobowalam juz wszystkie no i nivea te granatowe bobini ble, pampers biale fuj... pampersy 3 mamy juz tydzien i ciuszki 68 a niektore 74 bo 62 to ciasnota niesamowita.
My dopiero teraz przechodzimy na 2 pieluchy, a gdzie jeszcze do 3 mamy dady na spróbowanie więc zobaczymy no i pampersy z pieluch to najbardziej jestem zadowolona z pampers premium care, z chusteczek najlepsza i najładniej pachnie nivea granatowa, pampers sensitive śmierdzi, dada się klei, johnson też mi nie podchodzi zapachowo a rossman za suchy...
Co do spania to młody śpi w naszym łóżku w samym body z krótkim rękawkiem i przykryty cieniutkim kocykiem polarkowym, nawet skarpetek już mu nie zakładam bo mu za gorąco było a w ciągu dnia śpi w salonie przy otwartym balkonie albo na balkonie i ostatnio a body i skarpetkach, bo straszny gorąc po25-26 stopni, a dzisiaj to nawet 30 jest !!!
Co do spania to młody śpi w naszym łóżku w samym body z krótkim rękawkiem i przykryty cieniutkim kocykiem polarkowym, nawet skarpetek już mu nie zakładam bo mu za gorąco było a w ciągu dnia śpi w salonie przy otwartym balkonie albo na balkonie i ostatnio a body i skarpetkach, bo straszny gorąc po25-26 stopni, a dzisiaj to nawet 30 jest !!!
nati, moja Mała śpi w łóżeczku ale w nocy, bo w dzień zazwyczaj kładę ją do wózka żeby mieć ją na oku w pokoju (śpi na brzuszku i dlatego wolę na nią zerkać) chociaż czasem w dzień też odkładamy ją do łóżeczka. Ale sama nie zasypia. Trzeba ją ukołysać, ponosić na rękach albo zasypia u mnie lub M na brzuchu i wtedy ją przenosimy
reklama
A
asiunia876
Gość
a jednak - moj sam spi, sam zasypia :-) w dzien w wozku zebym go miala na dole na oku. :-)jak tak czytam to sie zastanawiam czy ktores dzieciatko zasypia i spi samo w lozeczku?? jak nie to moze sie poprostu nie da? i nawet nie ma co probowac??:-)
edit: jak ma problemy z zasnieciem to go poprostu zostawiam w lozeczku. wlaczam nagrany dzwiek suszarki i wkoncu zasnie. Na rece nie biore bo to bez sensu bo i tak sie obudzi jak bym go chciala do lozeczka przelozyc, a tak pomarudzi pomarudzi i wkoncu zasnie.;-)
Podziel się: