reklama
aniaj151
Fanka BB :)
Bartek kąpie sie jeszcze w swojej wanienice, ale w trakcie kapieli jest ona wstawiona w zwyklą wanne :-) Zamierzam w tym tyg. kupic mate antyposlizgowa i przeniesc juz malego do duzej wanny :-)
U nas tak było do wczoraj. Po przeczytaniu waszych wypowiedzi spróbowałam w dużej wannie i strzał w dziesiątkę - bardzo mu się podobało. Tylko matę koniecznie muszę kupić bo strasznie mu się nóżki rozjeżdżały jak stał
izkab
matka wariatka
My kąpaliśmy w wanienice, ale w łazience, także Karolka mogła chlapać do woliJa gdybym młodego kapała dalej w sypialni to pewnie musiałabym sąsiadom za malowanie płacic po zalaniu :-).
Wczoraj dzięki wam wykąpaliśmy maludę w duzej wannie, tzn. ja musiałam wykąpać, bo mąż oczywiście nie był przekonany tak szczęśliwej Karolki dawno nie widzieliśmy jak to niewiele potrzeba dziecku, żeby je uszczęśliwić mogła machac łapkami do woli i wkładać paluchy do dziurek od hydromasażu - ramionka rozciągnęła i jednego palucha do jednej dziury, drugiego do drugiej.... uśmiech dziecka - bezcenny jeszcze raz dzięki za odpowiedzi
Ostatnia edycja:
Ja też wrzucę swoje dwa grosze mimo, że się u was nie udzielam. (Jakoś tak przywykłam do swoich majówek)
My kapiemy małą w wanience wstawionej do dużej wanny, a to dlatego, że do dużej wanny trzeba lać znacznie więcej wody, żeby dziecko nie zmarzło. Wyjątkiem jest tylko wspólna kąpiel dziewczynek- wtedy oczywiście wkładamy je do dużej wanny i śmiechu jest co niemiara.
My kapiemy małą w wanience wstawionej do dużej wanny, a to dlatego, że do dużej wanny trzeba lać znacznie więcej wody, żeby dziecko nie zmarzło. Wyjątkiem jest tylko wspólna kąpiel dziewczynek- wtedy oczywiście wkładamy je do dużej wanny i śmiechu jest co niemiara.
mamjakty
styczniówka 2009
no brawo dla Karolki
chyba zadowolenie córy przekonało tatusia do takich kąpieli, co? ;-)
Iza moja łazienka miałaby trudnosci zeby pomiescic wanienke stojak i reszte towarzystwa..
generalnie ja tez kąpie maluchy razem ale teraz kiedy młoda ma ten łupiez to lepiej niech edzie osobno bo po co ryzykować..
generalnie ja tez kąpie maluchy razem ale teraz kiedy młoda ma ten łupiez to lepiej niech edzie osobno bo po co ryzykować..
izkab
matka wariatka
dziękujemy przekonało od razu chciał sie pozbyć wanienki ;-)no brawo dla Karolki
W piątek złożyliśmy wniosek o wize USA dla Oli i .... stało sie - dostała na 10 lat ! Mąż chce odwiedzić siostre. Wypracowany z Olą stały rytm dnia legnie w gruzach. Z nocy zrobi sie dzień i na odwrót. Nie wykluczone że młoda prędzej sie dostosuje niż ja.
reklama
mamjakty
styczniówka 2009
ja nie podaję witaminki już od dawna - na okres letni nasza pediatra kazała odstawić, a jak we wrześniu byliśmy na kontroli to nadal mamy nie podawać, zaleciła tylko vibovit co drugi dzień dawać, ale ja zamiast vibovitu daję tran
ciemiączko Ola ma malusieńkie.
ciemiączko Ola ma malusieńkie.