reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pielęgnacja dziecka

Kachna321bum pisze:
Ojoj a z gadaniem to nam się porobiło, kiedyś miłe dla ucha aaa, gu, ghy zamieniło się w coś w rodzaju skrzeczenia papugi

u nas też wrzask i skrzeczenie... piszczy aż mi bębenki pękają... ja nie wim po kim ono takie wrzaskliwe jest....

reklama
Moja teściowa, kochana kobieta, nawiasem mówiąc, przez dwa dni mnie wyprowadzała z równowagi swoją paniką. Bo dziecko nie może tak płakać. A Marysia nie płacze, tylko się drze. Potwornie, nieziemsko piszczy. No taka jej natura, co ja na to mogę. Musi będzie kiedyś artystką estradową ;D.

Heh chyba nastał właśnie ten okres ze dzieci już łapią że wydobywają z siebie dźwięki im głośniejsze tym lepiej nasza też skrzeczy na maksa
zadowolona przy tym jak nic, pamietam jak Oskar miał 6miesiecy to było akurat w Boze Narodzenie to się tak darł przy stole
ze nie można było pogadac na Wigilii a ile radosci miał przy tym ;D

Kachna foty będą na bank musze komuś wręczyc nasz aparat bo zawsze sama robie a teraz ??? ktoś musi przejąć pałeczkę ;)

No moja Natala tez wrzeszczy ,piszczy,czasem tak głosno
ze trudno wytrzymać

Główka poci sie głownie przy jedzeniu,ale dosc mocno

moja też uderza w strasznie wysokie tony i to bardzo często brrr. Najbardziej lubię kiedy mruczy z zadowolenia normalnie jak kot. Mój mąż mówi, że ona się przygotowuje w ten sposób do zrobienia kupy, ale dla mnie to oznaka zadowolenia ;D

Rybko- Jeremi też się do tatusia przysysa- ostatnio zrobił mu nawet "malinkę" na ramieniu :).
Moje dzieciątko również bawi się w zegar w swoim łóżeczku- dziś przekręcił się w poprzek. A rozgadany jest- łojejku!! Zwłaszcza jak ma iść spać to mu się na głośne dyskusje zbiera :).

hehe, u nas tatusia jakoś ominęło, za to do babci cały czas się dobiera :p Malinkę moje dziecko zrobiło sobie samo na rączce. Najpierw się przestraszyłam, co to takiego, ale potem zobaczyłam co z uporem robi :)

no ja mam kilka krwiaczków na piersi
zasnelam karmiac dziecko piersia ,brodawka jej sie wysunela,no i stalo sie
a jak bolalo

dziewczyny czy Wasze dzieciaczki maja jakby popekane naczynka na policzkach?czy to normalne?no i kilka suchych miejsc na ciele takie jakby placki na nozkach i suchy brzusio mimo ze stosuje do kapieli belneum herma,no i na policzku wyskoczyl marice 1 pieg,hmmm po mamie?

reklama
Do góry