reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pielęgnacja dziecka

Aneta u nas to samo, chociaż Bartosz juz spi na lewym boku. Pytałam ortopedy mówiła, ze wróci wszystko do normy, ale potrzeba czasu.

Bartoszowki dałam o 23 butlę, a obudził sie o 6. Ale mam kochane dziecko :D

reklama
A u nas ok 4-5 pobudka na cycanko ale nie wiem czy to z glodu czy z przyzwyczajenia bo possie 3-4 min i koniec śpi do 7.00 ja sie juz wysypiam!

karola7 pisze:
hi hi widziałyście, że można modyfikować cudze wiadomości? ???

My mamy zazwyczaj 2 pobudki na jedzonko - o 2 i 5. Ale dzisiaj bylo gorzej - chyba przez ten upał, bo się przysysała 2 minutki i spała dalej. Zaczęła o 12 :p i tak co 2 godziny

no wlasnie widze ,zmienilas cos w mojej???????

Ale wam zazdroszczę u mnie standard... chociaż wczoraj zasnął o 20 a nie spał prawie w dzień i obudzil się o 3 no tylko że ja już nie mogłam zasnąć było tak gorąco. Później obudził się o 4:30 i 5:15 i na tym zakończył swoje spanko. Aaaaaaaa dodam jeszcze że Misiek jak się budzi to je ok 20 minut

No u mnie teraz tez jest git:) Marcel zasypia po kapanku, w zaleznosci o ktorej kapiemy - 20,21. I praktycznie spi do 4 rano, je gora 10 minutek i spimy dalej do 7. Kolejny sen ok 9, ale juz krotszy. No a teraz to przespal 2 godz na spacerku i spi dalej. Tylko musielismy zmykac do domu, bo nadchodza czarne chmury:)

No :) widzę że temat spania króluje :) u nas luzik w ramionkach - Tosia zasypia po kapieli czyli ok 19 najpóźniej ok 21 potem spi do ok 1, 2 zależy o której zasnie ale średnio 5 h potem je no i budzi sie jak już świta, cycanko i śpi do 7, czasami 8 lub 9.

A ja mam pytanie - nie zdązyłam obaczyć czy ten temat został poruszony na tym wątku - strasznie sie mojej Tosi poci główka.Strasznie.Jest mokra, oparcie w foteliku też, przescieradełko równeiż...Jeszcze to jej nadmierne owłosienie skóry głowy....mam nadzieje,ze to tylko te upały.Jak u Was?

reklama
Do góry