reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pielęgnacja dziecka

reklama
dziewczyny Marika ma na jednym policzku lekkie rogowacenie naskorka,tzn.ze ta skora jest taka sucha jakas i nie taka gladziutka jak na drugim policzku,stosuje od wczoraj alantan,czy u Was tez jest cos takiego

Madzia no i jak?

co do kup to u Tosi od kilku dni cisza.Poza pierdzioszkami dosyć głosno furkotającymi.Brzuszek miękki wiec sie nie denerwuje jeszcze chwile.
A kupy na plecach sie zdarzały a jakże.I mokre śpioszki również.Wtedy dziecie całe do kąpieli i po zawodach :)

no i chyba tylko my w Pampersach nr 2... ;(

reklama
buahhhaaa ale sie tu smakowicie zrobiło ;)

dziewczeta mam malutki problem - otóż.Zauważyłam na ciałku Tosi krosteczki, które na pierwszy rzut oka wyglądają jak potówki.Znikaja po 1 dniu.Ale.Myślałam, że potówki są na przede wszystkim na buzi a teraz kilka jest na klatce zez piersiami i kilka na brzuszku... czy ktoś mnie moze oświecić?

dodam jeszcze, ze nabyłam szampon J&J lawendowy.Moze to od tego - w koncu jak spłukuję włoski to woda z szaponem zostaje w wanience.Jak umyli mi Tosie J&J w szpitalu to cała była wysypana.

Do góry