reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pielęgnacja dziecka

Antares znam wiele przypadków ze właśnie J&J lawendowy uczula bardzo wiec to może być po tym! Zrób przerwe i zobacz czy bedą sie pojawiaC!

reklama
Lawenda ogólnie lubi uczulać. Czy Tosinek się drapie?

U nas też był dzisiaj serek wiejski. Żółty. W pracy. O konkretnym zapachu ::). Jakby długo za długo stał na półce... ;D I te bąki...w życiu bym nie pomyślała, że dziecko może puszczać tak śmierdzące bąki, o rany... ::) ::) ::)

A jak już o serku... To pojawiaja się u Was, że też tak powiem, grudki? Bo u nas zupełnie płynnie. I ciągle śluzowato. I śmierdzi.

czyli podjęłam dobry trop.Musze to koniecznie sprawdzić.

Tosinek sie nie drapie MAdziu, na szczęscie.Ale trze oczko i nosek.Jak jest śpiąca ;)

remeny pisze:
A jak już o serku... To pojawiaja się u Was, że też tak powiem, grudki? Bo u nas zupełnie płynnie. I ciągle śluzowato. I śmierdzi.
no właśnie u nas już nie jest płynnie tylko cos jakby serek wiejski dzięki temu nic nie przecieka przez pieluche!

u nas serek wiejski czyli grudki :) i kupa też gęsta...nie wiem co się zmieniło bo jem to samo :). No i kończę paczkę Pampersiaków 3 i muszę kupić już 4 bo odciska się Miśkowi na nóżkach

Antares77 pisze:

Tosinek sie nie drapie MAdziu, na szczęscie.Ale trze oczko i nosek.Jak jest śpiąca ;)

No patrz...Maniutek też trze wieczorami oczko i nosek, a mnie do głowy nie przyszło, ze to na sen, myslałam, że to po kurczaku :laugh: ;D. Ot, niedoświadczona matka... :)

Grudki u nas są, co mnie dziwnie cieszy. A to przecież tylko kupa. A tyle radości :laugh:.

Magduska pisze:
u nas serek wiejski czyli grudki :) i kupa też gęsta...nie wiem co się zmieniło bo jem to samo :). No i kończę paczkę Pampersiaków 3 i muszę kupić już 4 bo odciska się Miśkowi na nóżkach
goni Misiek Olcie na potegę ;) a u nas waga od 2 tyg czyli od ostatniego ważenia u pediatry sie nie zmieniła 7900 gram chyba dziecko rośnie teraz
w zdłóż ;D

Madzia_S pisze:
Antares77 pisze:

No patrz...Maniutek też trze wieczorami oczko i nosek, a mnie do głowy nie przyszło, ze to na sen, myslałam, że to po kurczaku :laugh: ;D. Ot, niedoświadczona matka... :)

no widzisz matka :) jak dobrze, ze jest BB :)

reklama
Do góry