reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pielęgnacja dziecka

Remeny jaka bidulka :-*

My jutro szczpienia echhhh

p.s. czy któras z Was kupowala masc Emla lub Elma. Chcialabym wiedziec ile godzin wczesniej trzeba posmarowac i czy w nóżkę jest to szczepienie 5 w 1.
Wlasnie wrocilam z pracy, nie zdazylam kupic i niewiem czy jutro mam z ranca sie zrywac po te masc ???

reklama
Ewako ja mam tą maść powinno sie na 30 min do 1 godz przed szczepieniem posmarować a ja wziełam ją na szczepienie i już nie było sensu
jej używac bo za poźno wiec w domku posmaruj na 20 - 30 min przed szczepieniem jeśli masz pewność że nie bedzie poślizgu w przychodni bo u nas
to już normalka !

to super Karolla, dzieki
poslizgu nie bedzie bo ide w ostatniej chwili, nie mam zamiaru isc na 10 i czekac jeszcze z dziesiecioma innymi dziecmi. pediatra zalatwia wszystkich w godzine i idzie do domku O0, pojde okolo 11 i niech mnie nie wkurza >:D >:D >:D
nawet nie mam czasu jej o cos zapytac. ide jutro z marcinem i jak usiade na krzesełku (jeszcze nie siedzialm u niej) to nie wstane dopuki nie dowiem sie tego co chce wiedziec i nie obchodzi mnie to ze ona sie spieszy >:D

gorzej bedzie jak pojde na 11 i jej juz nie bedzie O0 O0 O0 >:D

No ja ostatnio byłam na 15.00 umówiona weszłam o 15.45 a za mną było 6 babek a lekarz niby do 16.00 przyjmowała ale kobitka siedziała do końca!

i dobrze!!! ci pediatrzy to aby robote odwalić, zbadac i na szczepienie, bo im sie spieszy wrrrr jestem zła po tym ostatnim szczepieniu :mad:
a jaka bede zla jutro :mad: :mad: :mad:

Ewako zmieniaj lekarza czy przychodnię przecież tp skandal. U nas są poślizgi, ale to dlatego, że z każdym pogada, wytłumaczy co i jak. Ja tak wolę.

Ale mam chwilowo boskie dziecko, od pół godzinki leży w łóżeczku i głośno dyskutuje ze słoniami na karuzelce... Ciekawe kiedy skończy się ta sielanka.

Czy mam się martwić? Odprowadzałyśmy z Igą Matiego do przedszkola na 8. Mała usnęła po drodze i śpi do tej pory :o :o :o
No i nie jadła już 3 godziny - a na nią to bardzo długo.

loooooo karola, ja to bym sie raczej cieszyla, bo moj synus to spi 5 razy dziennie...ale po 10 min:( A 3 godz to nie tak duzo.Jak zglodnieje to sie ocknie, spoko:)

reklama
A my 15 minut temu dopiero dzwignelysmy sie z wyrka :-)
(co prawda w okolicach 8-ej zrobilysmy kupke i pozarlysmy deserek marchewkowo-jablkowy od piatego miesiaca ;-)), ale potem bylo kimanko :-)

Do góry