reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pielęgnacja dziecka

Remeny jaka bidulka :-*

My jutro szczpienia echhhh

p.s. czy któras z Was kupowala masc Emla lub Elma. Chcialabym wiedziec ile godzin wczesniej trzeba posmarowac i czy w nóżkę jest to szczepienie 5 w 1.
Wlasnie wrocilam z pracy, nie zdazylam kupic i niewiem czy jutro mam z ranca sie zrywac po te masc ???

reklama
Ewako ja mam tą maść powinno sie na 30 min do 1 godz przed szczepieniem posmarować a ja wziełam ją na szczepienie i już nie było sensu
jej używac bo za poźno wiec w domku posmaruj na 20 - 30 min przed szczepieniem jeśli masz pewność że nie bedzie poślizgu w przychodni bo u nas
to już normalka !

to super Karolla, dzieki
poslizgu nie bedzie bo ide w ostatniej chwili, nie mam zamiaru isc na 10 i czekac jeszcze z dziesiecioma innymi dziecmi. pediatra zalatwia wszystkich w godzine i idzie do domku O0, pojde okolo 11 i niech mnie nie wkurza >:D >:D >:D
nawet nie mam czasu jej o cos zapytac. ide jutro z marcinem i jak usiade na krzesełku (jeszcze nie siedzialm u niej) to nie wstane dopuki nie dowiem sie tego co chce wiedziec i nie obchodzi mnie to ze ona sie spieszy >:D

gorzej bedzie jak pojde na 11 i jej juz nie bedzie O0 O0 O0 >:D

No ja ostatnio byłam na 15.00 umówiona weszłam o 15.45 a za mną było 6 babek a lekarz niby do 16.00 przyjmowała ale kobitka siedziała do końca!

i dobrze!!! ci pediatrzy to aby robote odwalić, zbadac i na szczepienie, bo im sie spieszy wrrrr jestem zła po tym ostatnim szczepieniu :mad:
a jaka bede zla jutro :mad: :mad: :mad:

Ewako zmieniaj lekarza czy przychodnię przecież tp skandal. U nas są poślizgi, ale to dlatego, że z każdym pogada, wytłumaczy co i jak. Ja tak wolę.

Ale mam chwilowo boskie dziecko, od pół godzinki leży w łóżeczku i głośno dyskutuje ze słoniami na karuzelce... Ciekawe kiedy skończy się ta sielanka.

Czy mam się martwić? Odprowadzałyśmy z Igą Matiego do przedszkola na 8. Mała usnęła po drodze i śpi do tej pory :o :o :o
No i nie jadła już 3 godziny - a na nią to bardzo długo.

loooooo karola, ja to bym sie raczej cieszyla, bo moj synus to spi 5 razy dziennie...ale po 10 min:( A 3 godz to nie tak duzo.Jak zglodnieje to sie ocknie, spoko:)

reklama
A my 15 minut temu dopiero dzwignelysmy sie z wyrka :-)
(co prawda w okolicach 8-ej zrobilysmy kupke i pozarlysmy deserek marchewkowo-jablkowy od piatego miesiaca ;-)), ale potem bylo kimanko :-)

Do góry