reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pielęgnacja dziecka

u mnie o tyle dobrze, że jak ja się czegoś nażrę to tylko ja cierpię a młody nic anic i kupy u nas też co 3 dni ale za to po kilka z rzędu...

Madzia świetne zdjęcie w podpisie !

reklama
Yeee moje dziecie zrobiło dzisiaj 3 kupki ale jestem happy nigdy nie pomyślałabym że bede sie taki cieszyć z żółtej mazi w pieluszce ;D
myśle że mała miała zaparcia przez szczepienie bo od piątku się to ciągnęło grrr zobaczymy jak dzisiejsza nocka nam minie czy już nie bedzie
stękań i płaczów! Ja póki co bede mała tylko na cycu trzymać, siedzę w domku wiec nic mnie to nie kosztuje ;)

No też mam taką nadzieje bo ostatnie dwie były jak za starych dobrych czasów kiedy moje dziecię miało kilka dni ;)

A dzisiaj moja koleżanka która chodziła jeszcze niedawno ze mną na spacerki - urodziła o 15.15 slicznego chłopca o wadze 3960gram ;D
yeee rozmawiałam ze szczęśliwym tatą mama odpoczywa po cc! Asiu i Sławku gratulacje !

W szoku byłam ostatnio jak mi Jaś spał od 22.30 do 7.30 już o 6.30 myślałam, że się do jedzenia szykuje, ale tylko się przeciągnął, z recztą o 7.30 też się przeciągał tylko, ale już go wzięłam do łóżka cyca w dzioba i tyle, a on sobie possał 2 minuty na śpiocha i dalej spał. Dzisiaj spał niewiele krócej. Dorośleje czy jak??

Kachna - super
A ktoś może wie, czego moje dziecko prawie nie śpi (wczoraj przez cały dzień 2 razy po pół godziny na spacerze, a w nocy - szkoda gadać ziew) i tak marudzi???

Irenka właśnie padła na nos - marudziła ale za nic nie chciala zasnąć; w końcu zastygła na macie z grzechotką w dłoni i z pieskiem w drugiej, i tak już została... Tylko piesek wypadł, bo za ciężki :)
bb7oo.jpg

Karola, ja zauwazylam, ze jak moja mala jest taka bardziej marudna (i mniej spi), to albo ma sie pogorszyc pogoda, albo juz jest nieciekawie (wieje i pada) :-) Mam chyba mala meteopatke :-)
Ale czasami i to jej sie lekko rozwichruje :-) U nas teraz lipna pogoda, a mloda padla wczoraj o 18: 30 i z jedna krotka przerwa (na cycanie trzyminutowe na spiocha) spala do prawie 7 :-)

Wysypiam sie jak stary borsuk :-) Nigdy nie bylam tak wyspana, jak teraz, kiedy mam male dziecko, ale... moze lepiej sie za duzo nie chwalic, bo jeszcze jej sie nie daj Boze odwidzi ;-)

reklama
Kira może i coś w tym jest bo dzisiaj nieciekawie, a głowa mnie boli, że ....

No i byliśmy u ortopedy i bioderka w porządku ;D

Do góry