reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pielęgnacja dziecka

u mnie o tyle dobrze, że jak ja się czegoś nażrę to tylko ja cierpię a młody nic anic i kupy u nas też co 3 dni ale za to po kilka z rzędu...

Madzia świetne zdjęcie w podpisie !

reklama
Yeee moje dziecie zrobiło dzisiaj 3 kupki ale jestem happy nigdy nie pomyślałabym że bede sie taki cieszyć z żółtej mazi w pieluszce ;D
myśle że mała miała zaparcia przez szczepienie bo od piątku się to ciągnęło grrr zobaczymy jak dzisiejsza nocka nam minie czy już nie bedzie
stękań i płaczów! Ja póki co bede mała tylko na cycu trzymać, siedzę w domku wiec nic mnie to nie kosztuje ;)

No też mam taką nadzieje bo ostatnie dwie były jak za starych dobrych czasów kiedy moje dziecię miało kilka dni ;)

A dzisiaj moja koleżanka która chodziła jeszcze niedawno ze mną na spacerki - urodziła o 15.15 slicznego chłopca o wadze 3960gram ;D
yeee rozmawiałam ze szczęśliwym tatą mama odpoczywa po cc! Asiu i Sławku gratulacje !

W szoku byłam ostatnio jak mi Jaś spał od 22.30 do 7.30 już o 6.30 myślałam, że się do jedzenia szykuje, ale tylko się przeciągnął, z recztą o 7.30 też się przeciągał tylko, ale już go wzięłam do łóżka cyca w dzioba i tyle, a on sobie possał 2 minuty na śpiocha i dalej spał. Dzisiaj spał niewiele krócej. Dorośleje czy jak??

Kachna - super
A ktoś może wie, czego moje dziecko prawie nie śpi (wczoraj przez cały dzień 2 razy po pół godziny na spacerze, a w nocy - szkoda gadać ziew) i tak marudzi???

Irenka właśnie padła na nos - marudziła ale za nic nie chciala zasnąć; w końcu zastygła na macie z grzechotką w dłoni i z pieskiem w drugiej, i tak już została... Tylko piesek wypadł, bo za ciężki :)
bb7oo.jpg

Karola, ja zauwazylam, ze jak moja mala jest taka bardziej marudna (i mniej spi), to albo ma sie pogorszyc pogoda, albo juz jest nieciekawie (wieje i pada) :-) Mam chyba mala meteopatke :-)
Ale czasami i to jej sie lekko rozwichruje :-) U nas teraz lipna pogoda, a mloda padla wczoraj o 18: 30 i z jedna krotka przerwa (na cycanie trzyminutowe na spiocha) spala do prawie 7 :-)

Wysypiam sie jak stary borsuk :-) Nigdy nie bylam tak wyspana, jak teraz, kiedy mam male dziecko, ale... moze lepiej sie za duzo nie chwalic, bo jeszcze jej sie nie daj Boze odwidzi ;-)

reklama
Kira może i coś w tym jest bo dzisiaj nieciekawie, a głowa mnie boli, że ....

No i byliśmy u ortopedy i bioderka w porządku ;D

Do góry