reklama
Madzia_S
Matka Polka
Sękju, Misia. W razie co to podsuń to zdjęcie dyskretnie Wiktorowi... ;D
Yeee moje dziecie zrobiło dzisiaj 3 kupki ale jestem happy nigdy nie pomyślałabym że bede sie taki cieszyć z żółtej mazi w pieluszce ;D
myśle że mała miała zaparcia przez szczepienie bo od piątku się to ciągnęło grrr zobaczymy jak dzisiejsza nocka nam minie czy już nie bedzie
stękań i płaczów! Ja póki co bede mała tylko na cycu trzymać, siedzę w domku wiec nic mnie to nie kosztuje
myśle że mała miała zaparcia przez szczepienie bo od piątku się to ciągnęło grrr zobaczymy jak dzisiejsza nocka nam minie czy już nie bedzie
stękań i płaczów! Ja póki co bede mała tylko na cycu trzymać, siedzę w domku wiec nic mnie to nie kosztuje
No też mam taką nadzieje bo ostatnie dwie były jak za starych dobrych czasów kiedy moje dziecię miało kilka dni
A dzisiaj moja koleżanka która chodziła jeszcze niedawno ze mną na spacerki - urodziła o 15.15 slicznego chłopca o wadze 3960gram ;D
yeee rozmawiałam ze szczęśliwym tatą mama odpoczywa po cc! Asiu i Sławku gratulacje !
A dzisiaj moja koleżanka która chodziła jeszcze niedawno ze mną na spacerki - urodziła o 15.15 slicznego chłopca o wadze 3960gram ;D
yeee rozmawiałam ze szczęśliwym tatą mama odpoczywa po cc! Asiu i Sławku gratulacje !
Kachna321bum
Fanka BB :)
W szoku byłam ostatnio jak mi Jaś spał od 22.30 do 7.30 już o 6.30 myślałam, że się do jedzenia szykuje, ale tylko się przeciągnął, z recztą o 7.30 też się przeciągał tylko, ale już go wzięłam do łóżka cyca w dzioba i tyle, a on sobie possał 2 minuty na śpiocha i dalej spał. Dzisiaj spał niewiele krócej. Dorośleje czy jak??
Karola, ja zauwazylam, ze jak moja mala jest taka bardziej marudna (i mniej spi), to albo ma sie pogorszyc pogoda, albo juz jest nieciekawie (wieje i pada) :-) Mam chyba mala meteopatke :-)
Ale czasami i to jej sie lekko rozwichruje :-) U nas teraz lipna pogoda, a mloda padla wczoraj o 18: 30 i z jedna krotka przerwa (na cycanie trzyminutowe na spiocha) spala do prawie 7 :-)
Wysypiam sie jak stary borsuk :-) Nigdy nie bylam tak wyspana, jak teraz, kiedy mam male dziecko, ale... moze lepiej sie za duzo nie chwalic, bo jeszcze jej sie nie daj Boze odwidzi ;-)
Ale czasami i to jej sie lekko rozwichruje :-) U nas teraz lipna pogoda, a mloda padla wczoraj o 18: 30 i z jedna krotka przerwa (na cycanie trzyminutowe na spiocha) spala do prawie 7 :-)
Wysypiam sie jak stary borsuk :-) Nigdy nie bylam tak wyspana, jak teraz, kiedy mam male dziecko, ale... moze lepiej sie za duzo nie chwalic, bo jeszcze jej sie nie daj Boze odwidzi ;-)
reklama
Podziel się: