reklama
blond
mama dwoch urwiskow
ja uzywam ten spray z avonu ma filtr 30 ale dla dzieci
S
Szczęściara20
Gość
tez własnie musze kupic taki kremik bo na polku jak jesteśmy to czasem jej swieci na buzinke ale szybko ją biore bo boj się ze jej słońce zaszkodzi
My mamy Penatena dla niemowląt i dzieci,i z filtrem 40, są też inne z wysokimi filtrami, widziałam chyba ze cztery różne firmy. Maluszki maja jeszcze delikatne buźki, więc trzeba smarować. Ten nasz Penaten jest dziwny, biały i zostawia białą maskę na twarzy,ale chyba działa bo Irenka narazie blada (podobnie jak mama)
Moja nie ma suchej skórki dolewam oliwki do każdej kapieli a potem mleczko do ciałka póki co tfu tfu odpukać jest dobrze
za to mamy innym problem od piatku czyli od szczepienia Olcia ma problemy z kupką zawsze robiła 2-3 dziennie a teraz jest 1 na dobe
wiem że przy cycu dziecko moze rzadziej robić ale moje dziecie się meczy widzę że chce kupke kopie nóżkami i płacze, w nocy dzisiaj praktycznie co godz
był płacz przez kupkę dałam jej plantex, masowałam brzuszek, dociskałam nóżki do brzusia i dopiero nad ranem była kupka kurcze nie wiem co robić ?
za to mamy innym problem od piatku czyli od szczepienia Olcia ma problemy z kupką zawsze robiła 2-3 dziennie a teraz jest 1 na dobe
wiem że przy cycu dziecko moze rzadziej robić ale moje dziecie się meczy widzę że chce kupke kopie nóżkami i płacze, w nocy dzisiaj praktycznie co godz
był płacz przez kupkę dałam jej plantex, masowałam brzuszek, dociskałam nóżki do brzusia i dopiero nad ranem była kupka kurcze nie wiem co robić ?
reklama
Karolla dawaj jak najwięcej pokarmów stałych - polecam na początem marchew na 100% przejdzie. Dobre też jest jabłuszko ;D
Co do kremów to my też Penaten 40. A jeśłi chodzi o kąpiel to ja już sporadycznie natłuszczam małego bo nie ma takiej potrzeby ma skórkę okij ;D
Co do kremów to my też Penaten 40. A jeśłi chodzi o kąpiel to ja już sporadycznie natłuszczam małego bo nie ma takiej potrzeby ma skórkę okij ;D
Podziel się: