reklama
Madzia_S
Matka Polka
Dla Boskiej Antoniny całusek w każde zdrowe oczko :-* :-*. Proszę przekazać.
blond
mama dwoch urwiskow
od emilki tez caluski w oczka
madzia s super jak mala sobie lezakuje pewnie mysli czy jeszcze poplakac a moze cos innego zrobic na wadze super
madzia s super jak mala sobie lezakuje pewnie mysli czy jeszcze poplakac a moze cos innego zrobic na wadze super
Raaatunku! Miał byc radosny powrot na łono bb po majówce na wsi, a są dzikie ryki i ani chwili wolnego czasu. W poniedziałek wieczorem moje dziecię zaczeło wrzeszczeć przy piersi - wystarczy ze ją położę na ręce i wrzeszczy jak opetana, nie ma mowy o jedzeniu z piersi. Butelka jest OK. W nocy - aniołek, cyc jest najlepszym przyjacielem. Wczoraj cały dzień były krzyki, noc spokojna, dziś znów od rana to samo. O co chodzi? Do butli nie miała się kiedy przyzwyczaić.
A takie miałam spokojne dziecko :
A takie miałam spokojne dziecko :
Madzia_S
Matka Polka
Remeny, u nas to samo, z tym, ze z różnym natężeniem. W nocy i wczesnym rankiem je spokojnie i zasypia od razu, w dzień - muszę się nieźle nagimnastykować,żeby doszło do jedzenia a i tak prawie zawsze kończy się tak, ze wciskam jej brodawkę do buzi na siłę, jak zassie to już je, ale bardzo niespokojnie. A z butelki - jak najbardziej.Może to otaczający świat i dochodzące bodźce nie pozwalają się maluchom skupić w dzień na jedzeniu, nie wiem... A dzisiaj w ogóle makabra, temperatura 38,3 (a ile będzie wieczorem?), jeść nie chce, ryczy, nic prawie nie napisałam, mąż późno wróci, czarno to wszystko widzę nadal
.
Kachna321bum
Fanka BB :)
co do zabawek to u nas nadal najlepszy jest telewizor. Jak już mu się nudzą zabawki nad leżaczkiem i słonie na kanapie to go odwracam do tv i ogląda. Mam wrażenie, ze on jeszvcze za maly, ale może to ze sie rusza go kręci?? nie wiem, alev efekt widać..... nio a teraz mu się podoba jak mama stuka klawiaturą, siedzi u mnie na kolankach.
reklama
Podziel się: