reklama
Magduska
Mama 2 super chłopaków
Dziewczyny jak poznać, że zęby idą. Misiek jest od wczoraj mega marudny. Czasem zaczyna tak wyć... Sprawdzałam dziąsełka i tu z przodu ma takie chropowate... i jak mu włożyłam palucha to tak zagryza mocno i cały się kurczy... hmm podejrzewam, że to może zęby ale się nie znam...
karola7
Fanka BB :)
Magduska tu niewiele pomozesz. My u Matiego odkryliśmy jak już dostał zęby (miał niecałe 4 miesiące). Bedziesz pewna czy to to, jak juz zobaczysz ząbki. Ja też u Igi podejrzewam, bo sie ślini, marudna (tylko nam jeszcze ospa doszła, więc ja pewnie swędzi) no i dziąsełka na dole rozpilchnione i tak jakby cos białawego o kształtach zebów widać, ale czy to to to sie okarze
Madzia_S
Matka Polka
Nie mam siły już. Łeb mi pęka. NIe wiem co się z tym moim dzieckiem dzieje, nic zrobić w domu nie mogę. Ciągle musze ją nosić, jak posadzę w foteliku-wyje, położę w łóżeczku-wyje. Gdybym nie miała w perspktywie obrony i sesji to bym ją tak mogła nosić, ale w obecnej sytuacji to padam na dziób. Teraz zasnęła, ale jak ja znam, to góra na pół godziny. A ja mam pisać. Ciekawe jak. Jutro szczepienie, jak będzie jeszcze bardziej marudna niż przez ostatnie dni to nie wiem co zrobię. Nie mogę się skoncentrowac w ogóle. Jak już zaśnie, to siadam przed tym monitorem i gapię się jak sroka w gnat, bo zebrać myśli nie sposób. W domu bajzel. I dlaczego ona chrapie...???
blond
mama dwoch urwiskow
madziu ja tez trzymam kciuki kochana a jak maz z pracy wraca to podrzucaj mu mala
reklama
No ja tez nie zazdroszcze. Niewim jak Wy dajecie rade, przecie to latanie i poprawianie 50 tysiecy razy echhhhhh
Czy pierzecie ubranka jeszce w proszku dla dzieci? Bo właśnie wyprałam w Vizirze, wypłukałam w Lenor Sensitive.
Wydaje mi ze bedzie ok, bo przecie czasmi spi z nami.......
Czy pierzecie ubranka jeszce w proszku dla dzieci? Bo właśnie wyprałam w Vizirze, wypłukałam w Lenor Sensitive.
Wydaje mi ze bedzie ok, bo przecie czasmi spi z nami.......
Podziel się: