reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pielęgnacja dziecka

reklama
Dziewczyny jak poznać, że zęby idą. Misiek jest od wczoraj mega marudny. Czasem zaczyna tak wyć...:( Sprawdzałam dziąsełka i tu z przodu ma takie chropowate... i jak mu włożyłam palucha to tak zagryza mocno i cały się kurczy... hmm podejrzewam, że to może zęby ale się nie znam...

aaa no i dodam że dziąsełka na dole są chropowate...ślini się też ale nie wiem czy to efekt wciskania piąch do buzi czy też objaw ząbkowania\?? HELP

Magduska tu niewiele pomozesz. My u Matiego odkryliśmy jak już dostał zęby (miał niecałe 4 miesiące). Bedziesz pewna czy to to, jak juz zobaczysz ząbki. Ja też u Igi podejrzewam, bo sie ślini, marudna (tylko nam jeszcze ospa doszła, więc ja pewnie swędzi) no i dziąsełka na dole rozpilchnione i tak jakby cos białawego o kształtach zebów widać, ale czy to to to sie okarze

Nie mam siły już. Łeb mi pęka. NIe wiem co się z tym moim dzieckiem dzieje, nic zrobić w domu nie mogę. Ciągle musze ją nosić, jak posadzę w foteliku-wyje, położę w łóżeczku-wyje. Gdybym nie miała w perspktywie obrony i sesji to bym ją tak mogła nosić, ale w obecnej sytuacji to padam na dziób. Teraz zasnęła, ale jak ja znam, to góra na pół godziny. A ja mam pisać. Ciekawe jak. Jutro szczepienie, jak będzie jeszcze bardziej marudna niż przez ostatnie dni to nie wiem co zrobię. Nie mogę się skoncentrowac w ogóle. Jak już zaśnie, to siadam przed tym monitorem i gapię się jak sroka w gnat, bo zebrać myśli nie sposób. W domu bajzel. I dlaczego ona chrapie...???

Madzia nie zazdroszczę. Rybka zdaje się też teraz pisze. Trzymam kciuki za wenę (i spanie pociech)

reklama
No ja tez nie zazdroszcze. Niewim jak Wy dajecie rade, przecie to latanie i poprawianie 50 tysiecy razy echhhhhh

Czy pierzecie ubranka jeszce w proszku dla dzieci? Bo właśnie wyprałam w Vizirze, wypłukałam w Lenor Sensitive.
Wydaje mi ze bedzie ok, bo przecie czasmi spi z nami.......

Do góry