reklama
u nas to było tak, że jedno jąderko było ciut jakby dłuższe a zauważyłam to jak z młodym byliśmy na wizycie w 5 tyg jego życia bo pediatra go dokładnie oglądała i powiedziała że odnotowuje sobie wodniaczka do obserwacji i wpisała sobie w jego książeczkę zdrowia.
Za dwa tygodnie przyszliśmy znowu i okazało się że jąderka są równiutkie i pani doktor powiedziała że śladu ni ma i nie byliśmy na żadnym usg... a jakiej wielkości jest ten wasz wodniaczek?
Za dwa tygodnie przyszliśmy znowu i okazało się że jąderka są równiutkie i pani doktor powiedziała że śladu ni ma i nie byliśmy na żadnym usg... a jakiej wielkości jest ten wasz wodniaczek?
Magduska
Mama 2 super chłopaków
Hmmm no jest taki dość spory, ja z resztą już sama nie wiem jak ma wygladac jąderko bo jeszcze mu nie zeszły... no ale rzeczywiście widać różnicę po prawej stronie nic nie ma a druga strona wypełniona i nie jest to niestety jąderko. No nam kazała iść na USG ale też uspokoiła że gdyby to była przepuklina to mały by dużo płakał bo to podobno bolesne jest i kończy się operacją...
Magduska
Mama 2 super chłopaków
Mam pytanko.
Jak wasze bobaski po szczepieniu ??
NIe wiem czy to wiązać ze szczepieniem (bo mały nigdy jeszcze nie miał zaparcia...a nic nie jadłam nowego) czy miały wasze dzieciątka kłopoty z wypróźnieniem po szczepieniu?? Mój misiek męczył się całą noc...od rana już zrobił 3 kupki i normalne zdrowe ale w nocy był koszmar...nic nie spaliśmy
Jak wasze bobaski po szczepieniu ??
NIe wiem czy to wiązać ze szczepieniem (bo mały nigdy jeszcze nie miał zaparcia...a nic nie jadłam nowego) czy miały wasze dzieciątka kłopoty z wypróźnieniem po szczepieniu?? Mój misiek męczył się całą noc...od rana już zrobił 3 kupki i normalne zdrowe ale w nocy był koszmar...nic nie spaliśmy
Madzia_S
Matka Polka
Trzymam kciuki żeby się wodniczek Miśkowi szybciutko wchłonął :-*. A zaparcie po szczepieniu, tak jak i biegunka, może się zdarzyć. U nas nie było ale były różne inne "przyjemności" i ze strachem myslę o kolejnym kłuciu.
reklama
Madzia_S
Matka Polka
Hmmm... a kupy w nocy to już z miesiąc nie widziałam chyba. Zresztą, Mańka robi teraz raz na 2,3 dni i zawsze wypada to w dzień. Ale jak już ją zrobi... : : :
Podziel się: