reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pielęgnacja dziecka

U nas są 2 kupki w ciągu dnia zawsze ale wczorajsza poszła po całych plecach kurna co jest czy wezmę mniejszą czy większą pieluche zawsze to samo nie ma ratunku body zawsze ufafrane!

reklama
A u nas wczoraj MEEEEEEGGGGGGGGAAAAAAA KUPA W ......kinie.... jak dopsze, ze tam sa te wszytkie Pampersy.Dzięki temu dowiedziałam sie, ze mojemu dziecku jak najbardziej pasuja już 2 :) Załozyłam na próbe i są super :) Nareszcie jakieś doroslejsze ;) pieluchy :)

No to chyba wczoraj był dzien mega kup ;)
u nas wczoraj przy karmieniu (miedzy spacerkami) mała dała tak czadu, ze nie tylko body, ale i pajacyk i mamina bluzka wylądowały w parniu. No i tata musiał pomagać przy rozbieraniu nad wanną, bo bym sama nie dała rady. Ubabrana była po szyję

Karolla i Madzia... nie robią kupki przez noc ale czy się przy tym nie męczą?? Mojego Misia to wyraźnie męczyło

Magduska u nas nie ma męki w nocy jest błogi sen ;)

Fajnie z tymi pieluchami w kinie ;D

Dziewuchy z 3miasta idziemy za tydz do multi ? Nie dajcie sie prosic!

Nic a nic się nie męczy, ale robi wielkie kupy co te 2 dni, a tak to po prostu okropnie dużo siusia. W ogóle jak jej te krosty poczęły złazić, to jest istny anioł. O jakichkolwiek kolkach nie ma mowy. Aż do czasu, kiedy się zapomnę i coś niewłaściwego zjem.

To się Madzia nie zapominaj (powiedziała Karola jedząc szarlotkę ;D )

No to macie super z tym kinem, nie dość, że za 10 film obejrzycie to jeszcze może pakę pampersów do domu mozna przydźwigać? ;) :laugh: To się dopiero opłaca

reklama
Powiem szczerze ze kino jest rewelka, pampersy, chusteczki na miejscu tylko kremik trzeba miec ;D naprawde pełen relaks!

Do góry