reklama
Madzia_S
Matka Polka
No i wykrakałam. Właśnie coś pooooszło w majty, mam nadzieję, ze sie rajtki uratowały .
A u nas wczoraj MEEEEEEGGGGGGGGAAAAAAA KUPA W ......kinie.... jak dopsze, ze tam sa te wszytkie Pampersy.Dzięki temu dowiedziałam sie, ze mojemu dziecku jak najbardziej pasuja już 2 Załozyłam na próbe i są super Nareszcie jakieś doroslejsze pieluchy
karola7
Fanka BB :)
No to chyba wczoraj był dzien mega kup
u nas wczoraj przy karmieniu (miedzy spacerkami) mała dała tak czadu, ze nie tylko body, ale i pajacyk i mamina bluzka wylądowały w parniu. No i tata musiał pomagać przy rozbieraniu nad wanną, bo bym sama nie dała rady. Ubabrana była po szyję
u nas wczoraj przy karmieniu (miedzy spacerkami) mała dała tak czadu, ze nie tylko body, ale i pajacyk i mamina bluzka wylądowały w parniu. No i tata musiał pomagać przy rozbieraniu nad wanną, bo bym sama nie dała rady. Ubabrana była po szyję
Madzia_S
Matka Polka
Nic a nic się nie męczy, ale robi wielkie kupy co te 2 dni, a tak to po prostu okropnie dużo siusia. W ogóle jak jej te krosty poczęły złazić, to jest istny anioł. O jakichkolwiek kolkach nie ma mowy. Aż do czasu, kiedy się zapomnę i coś niewłaściwego zjem.
reklama
Podziel się: