reklama
Maść na receptę, robiona w aptece Skład (piszę tak jak uda mi się przeczytac): Wit A, Wit E, Ag. dest, Lahobesae - jak ktoś umie to poprawić lub rozszyfrować to bardzo proszę . Dostałam ją na schodzenie krostek. Ale z buźki to zaczekam aż to samo zejdzie, bez smarowania.
Ja tez miedzy paluchami nie wycieram :-) U nas z prostej przyczyny. Mala tak wyje po wyjeciu z wanienki, ze robie jak najszybciej te toatlete pokapaniowa :-)
Problemow jakis wiekszych nie ma.
Co do recznikow, to nam na szkole rodzenia polozna pokazywala tak: recznik z kapturkiem, na to pieluszka flanelowa. I jakos tak zaczelam od poczatku i nam sie podoba :-)
Problemow jakis wiekszych nie ma.
Co do recznikow, to nam na szkole rodzenia polozna pokazywala tak: recznik z kapturkiem, na to pieluszka flanelowa. I jakos tak zaczelam od poczatku i nam sie podoba :-)
aneta998
Fanka BB :)
ja mam znowu zmartwienie
dzisiaj rano moja Natalka zjadła tylko 40 ml z butelki i i ok 10 min ssała piers(tylko w odwrotnej kolejnosci)
i zasneła,Spi juz 2,5 godz.Zwykle jadla z piersi ok 40 min i jeszcze prawie 100 ml z butelki.
Zastanawiam sie czy cos jej nie jest.
jak dlugo Wasze dzieci jedza??????
dzisiaj rano moja Natalka zjadła tylko 40 ml z butelki i i ok 10 min ssała piers(tylko w odwrotnej kolejnosci)
i zasneła,Spi juz 2,5 godz.Zwykle jadla z piersi ok 40 min i jeszcze prawie 100 ml z butelki.
Zastanawiam sie czy cos jej nie jest.
jak dlugo Wasze dzieci jedza??????
Madzia_S
Matka Polka
Młoda opróżnia obie piersi (w nocy jedną, bo są mega wypchane), nie wiem ile czasu to trwa, już nie liczę, bo mi się nie chce. A jak jej dają butlę w czasie mojej nieobecności to zjada całą -125ml.
A od kiedy wietrzę jej pokój przed snem i nie śpi ze mną w łóżku, to nie to samo dziecko. I ona się lepiej wysypia i ja, ładniej je, dzisiaj spałyśmy w nocy najpierw 5 h, potem jeszcze 2 i po dłuuuugim śniadanku i krótkim marudzeniu położyłam się z nią do łóżka i spała jeszcze od 08:30 do 12:00. Potem amku i śpi mi teraz na rękach w kocyku a ja jedną ręką (lewą) gotuję obiad
A od kiedy wietrzę jej pokój przed snem i nie śpi ze mną w łóżku, to nie to samo dziecko. I ona się lepiej wysypia i ja, ładniej je, dzisiaj spałyśmy w nocy najpierw 5 h, potem jeszcze 2 i po dłuuuugim śniadanku i krótkim marudzeniu położyłam się z nią do łóżka i spała jeszcze od 08:30 do 12:00. Potem amku i śpi mi teraz na rękach w kocyku a ja jedną ręką (lewą) gotuję obiad
wiec ja Ci powiem Kochana - głowa do góry.Ja sama od wczoraj stosuję autoterapię.Uswiadomiła mi mój stan CIĄGŁEGO LEKU o Maleństwo Połozna, która była u nas we wtorek.Ja też mam schizy ale trzeba nad tym zapanować.Poza tym mój ciagły płacz z byle powodu i stres niekorzystnie wpływa na Bejbisia.Więc zapodałam sobie słabiutką meliskę i zaordynowałam samokontrole Trzymam kciuki Aneta Nie łam sie i nie daj sie nastrojom jakby co pamiętaj, ze ja też walcze
reklama
Kachna321bum
Fanka BB :)
Dziewczyny, u Was też takie słoneczko piękne?? Ojej aż serce rośnie tak wspaniale na dworku. Niestety dziecię wykąpałam niedawno, więc śpi w domku, ale ja idę na balkon się "werandować" I głowy do góry!! Dla naszych dzieciaczków i tak jesteśmy naukochańsze na świecie.
Aneta pewnie już spóźniona jestem, ale nie przejmuj się. Mój też czasem je 3 godziny co 5 minut, a czasem je 10 minut i idzie w kimę na długo.
ŚciskamWas i idę się opalać na balkonie
Aneta pewnie już spóźniona jestem, ale nie przejmuj się. Mój też czasem je 3 godziny co 5 minut, a czasem je 10 minut i idzie w kimę na długo.
ŚciskamWas i idę się opalać na balkonie
Podziel się: