reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pielęgnacja dziecka

reklama
a ja mam pytanie do mamus coreczek ale calkiem z innej beczki kiedy bedziecie malym przebijac uszy i czy w ogole bedziecie

ja poczekam - moze Antosia wcale nie będzie miaa na to ochoty :)

Dzieki Misia - własnei sie dobiłam do tej informacji - Glaxo jest monopolistą pod tym wzgl :)

*********************​

a tutaj - fragment pełnej ekspresji sesji pt Przebieranki z Tatą :)

przebierankiztat0012zi.jpg

przebierankiztat0053sr.jpg

przebierankiztat0089sj.jpg

przenierankiztat0108qa.jpg

WIELKI FINAŁ :)
tosiaubrana100320068no.jpg

Nie w najbliżyszych dwóch latach mnei się kolczyczki podobaja ale żal mi Dzidzi a pozatym maz nie pozwoliłby jej przekłuć :)

Zawsze się zastanawiałam, jak można małemu dziecku uszy przekłuwać. Jesli wyrazi taką chęć po I Komunii Św., prosze bardzo, ale nic na siłę.

Antares, cóż ja widzę? Coś wam odpadło? Zdrówko !!! Sorki, ze tak późno, ale wczoraj macierzyństwo pochłonęło mnie bez reszty - z rana z oczu Maryśki po raz pierwszy popłynęły łzy, taka była wściekła. Czy to nie za wcześnie?

Toska super-takie maleństwo jeszcze na tle tych wszystkich babyboomowych duzych bobasków. Przynajmnej nie jestesmy same... :laugh:

Antares skoro wode masz na liczniki to po co zgłaszac Antosie przeciez jak wiecej zuzyjecie wody to i tak bedą wam kazali dopłacić
ja nie widze problemu ;)

ja miałam przekłute uszy mając 1 roczek ;) wyglądałam słodko ! ale nie wiem czy Olci zrobiłabym to tak szybko może ;D

ja wiem , ze mala na chrzest od chrzestnego juz kolczyki dostanie
ja mialam uszy przebijane jak mialam 7 lat i tego w zyciu mojej coreczce nie zrobie , bo po pierwsze bolalo i po drugie w tym wieku juz wiecznie moje rece tam ladowaly dlatego mysle , ze im wczesniej tym lepiej ja bym byla szczesliwa gdybym to juz miala jak bym roczek miala

Ja miałam przekłuwane przed samą komunią i przecież jak się tym pistoletem przebija to nic nie boli i nic się nie babra.
Z jednej strony mała dziewczynka z kolczykami wygląda słodko, ale z drugiej to może fajnie jak by te dziurki były przez nią wymarzone, wyczekane, wyproszone wtedy większa radość będzie :)

reklama
Do góry