reklama
Zgłoszenie dziecka ?? hmm pierwsze słysze my płacimy czynsz od zużycia mediów - na wszystkim są liczniki wiec to chyba u nas nie ma znaczenia
ile osób mieszka no chyba ze wywóz śmieci bo to za osobę jest płatne jakies 3,6zł /os!
A wy macie mieszkania spółdzielcze czy we wspólnocie bo u nas jest wspólnota !
ile osób mieszka no chyba ze wywóz śmieci bo to za osobę jest płatne jakies 3,6zł /os!
Karolla pisze:Zgłoszenie dziecka ?? hmm pierwsze słysze my płacimy czynsz od zużycia mediów - na wszystkim są liczniki wiec to chyba u nas nie ma znaczenia
my mamy spółdzielcze własnosciowe - płacimy normalnie czynsz ale np wode, winde, f.remontowy dźwigu licza od osoby - na wode mamy liczniki i raz na kwartał nas rozliczają - albo nadwyzka albo niedopłata.
Ja to jestem cykor i nie chciałabym być złapana na gorącym uczynku, ze tak powiem ale z drugiej strony ile takie dziecko zuzywa wody ... no nic ...
ekhm.... ponieważ pewien fakt został pominiety przez Szanowne Panie milczeniem uprzejmie informuję raz jeszcze - SPIRYTUS CZEKA by toast nim wznieść
a teraz ide na Łosia Superktosia
Antares, my mamy podobnie ( z rozliczeniem ze spoldzielnia, mimo, ze mieszkanko wlasnosciowe). Jak zglaszalismy mala w urzedzie (musielismy isc oboje !!!!!!!!! Bo nie jestesmy malzenstwem), to kazali nam ja samodzielnie zglosic w spoldzielni.
reklama
Podziel się: