reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pielęgnacja dziecka

Hej mam taki problem z Malutką jak jak jest głodna o strasznie szybko je i w dodatku zachłyśnie się mleczkiem z butelki i pózniej jest ryk nie wiem jak soie z tym poradzic

reklama
Szczęściara20 pisze:
Hej mam taki problem z Malutką jak jak jest głodna o strasznie szybko je i w dodatku zachłyśnie się mleczkiem z butelki i pózniej jest ryk nie wiem jak soie z tym poradzic

ja tez tak mam czasami, jest to tez znak ze po kilku ssaniach dziecka z Twojej piersi leci szybko mleczko
rada ktora dziala u mnie - przerwij karmienie i niech sie malej odbije bo bardzo czesto dzieciaczki polykaja powietrze, ja klepie mojego po pleckach jak lezy u mnie na ramieniu a jak mu sie glosno odbije znowu przystawiam do p[iersi

moze i u Ciebie zadziala? powodzenia!

Mamusie i tu zamieszczę moją prośbę może ktoś zechce pomóc ?

Otóż już gdzieś na forum lutowych mam ktoś wypowiadał się na temat testu wykrywającego obecność wód płodowych ( tak żeby nie pomylić z upławami jeśli wyciekają 'podstępnie' ). W aptece pani nie wiedziała o czym mówię ale jestem przekonana, że jedna z dziewczyn mówiła że taki kupiła i z niego korzystała. Bardzo mi na tym zależy pomóżcie proszę !

Aska outada -z tego co pamiętam, to chyba ewako i Misia_q testowały te testy (jak to głupio brzmi :D). Musisz poczekac, aż Maluszki pozwolą im tu zajrzeć, to na pewno ci pomogą.

Madzia_S pisze:
Antares, cóż ja widzę? Coś wam odpadło? Zdrówko !!! Sorki, ze tak późno, ale wczoraj macierzyństwo pochłonęło mnie bez reszty - z rana z oczu Maryśki po raz pierwszy popłynęły łzy, taka była wściekła. Czy to nie za wcześnie?

Toska super-takie maleństwo jeszcze na tle tych wszystkich babyboomowych duzych bobasków. Przynajmnej nie jestesmy same... :laugh:

No Madzia - kto późno przychodzi... ekhm... ostał CI sie jeno karniaczek ;D

reklama
Dobry i karniaczek :laugh:. Może wpłynie na laktację in plus, bo dziecię żarłoczne jak nie wiem co. ZNOWU NIC NIE SPAŁAM TYLKO KARMIŁAM CAŁĄ NOC Z PÓŁGODZINNYMI PRZERWAMI...

Do góry