reklama
Madzia_S
Matka Polka
ewako pisze:A mój (miałam się nie chwalić, ale niech tam) wczoraj jak mu zmieniałam pieluchę i przemywałam chusteczkami pupkę to wystrzelił jak z procy i niestety byłam w zasięgu zrzutu..... >
Ewako, a była jajecznica, czy trawka ? Bo własnie usiłuję sobie ciebie wyobrazić... :laugh: (a może jajecznica ze szczypiorkiem???)
Olci pępuś odpadł w 6 dobie ufff jeden problem mniej wczoraj wieczorkiem znowu był płacz pojadła i za 15 min jak była przy cycu mega ryk
i wypluwa go i znowu szuka cyca i tak w kóło za bardzo nie wiem wtedy o co jej chodzi głodna jest czy nie? Dałam jej herbatki koperkowej było
kilka łyczków i wtedy mega spanko!
A ja czuje że sie rozkładam kości bolą i 37 temp była wziełam paracetamol na noc bo to można ponac przy karmieniu ... jeszcze mi choroby brakowało
dziś niestety nie idziemy na spacerek kurujemy sie w domku!
i wypluwa go i znowu szuka cyca i tak w kóło za bardzo nie wiem wtedy o co jej chodzi głodna jest czy nie? Dałam jej herbatki koperkowej było
A ja czuje że sie rozkładam kości bolą i 37 temp była wziełam paracetamol na noc bo to można ponac przy karmieniu ... jeszcze mi choroby brakowało
Kachna321bum
Fanka BB :)
Ewako, załatwianie się w trakcie przewijania to najlepsza zabawa!! A Już najfajniejsze jest robienie fontanny
karola7
Karolla trzymaj sie - ja wczoraj tez zaaplikowałam sobie apap dla niemowląt w zwiekszonej dawce i 4 tabletki cerutinu. No i pomoglo. Chociaz do tej pory nie wiem czy wczorajsza goraczka i łamanie w kosciahc to od cysia bylo, czy mnie rozkladało.
U nas Madzia, jak na razie to jajecznica, no czasami może musztarda sarepska... ;D.
Jestem zadowolona, bo własnie usiłowałam zapisać dziecko do ortopedy i w jednej przychodni zapisac mnie pani chciała na maj i to jeszcze musiałabym dzwonić w czwartek, bo będzie lekarz. Ale się wasnie dodzwoniłam do drugiej i pani mnie zapisała na 11 kwietnia. To przynajmniej tylko 2 tygonie spóźnienia.....ech... z tą naszą służbą zdrowia... >
Jestem zadowolona, bo własnie usiłowałam zapisać dziecko do ortopedy i w jednej przychodni zapisac mnie pani chciała na maj i to jeszcze musiałabym dzwonić w czwartek, bo będzie lekarz. Ale się wasnie dodzwoniłam do drugiej i pani mnie zapisała na 11 kwietnia. To przynajmniej tylko 2 tygonie spóźnienia.....ech... z tą naszą służbą zdrowia... >
Karolla pisze:Olci pępuś odpadł w 6 dobie ufff jeden problem mniej wczoraj wieczorkiem znowu był płacz pojadła i za 15 min jak była przy cycu mega ryk
Karolla wczoraj gdzieś na forum przeczytałam, że jak dzidzia zaczyna marudzić przy cycu to trzeba ją podnieść, żeby się beeekło. Spróbuj może pomoże.
Kachna321bum
Niop, ja tak robię i pomaga, czasem musi mu się odbić jeszcze przed końcem jedzonka. A beka głośniej niż Piotrek. Lekarce tak beknął w stetoskop jak była na wizycie URWIS!!
aneta998
Natalka tez juz pozbyła sie pępka
co do karmienia ,to ja mam inny problem
moja lewa piers jest tak pogryziona ze od tygodnia nie moge jej wyleczyc
próbowałam przystawiac mała mimo bolacej brodawki,ale krwawiła wiec nie chciałam aby ssała krew
nie wiem juz co robic nie najada sie jedna piersia,musze ja dokarmiac
płakac mi sie chce ,ale nie mam innego wyjscia
DZIUSIA 77 pisałas gdzies o dokarmianiu,jakiego mleka uzywasz??????
co do karmienia ,to ja mam inny problem
moja lewa piers jest tak pogryziona ze od tygodnia nie moge jej wyleczyc
próbowałam przystawiac mała mimo bolacej brodawki,ale krwawiła wiec nie chciałam aby ssała krew
nie wiem juz co robic nie najada sie jedna piersia,musze ja dokarmiac
płakac mi sie chce ,ale nie mam innego wyjscia
DZIUSIA 77 pisałas gdzies o dokarmianiu,jakiego mleka uzywasz??????
reklama
Kachna321bum
Aneta, a czym próbowałaś leczyć??
Podziel się: